Cu siguranță, îți imaginezi lemnul ca fiind un material ideal pentru realizarea multor obiecte, însă nu și a unui stiloul. Cu toate acestea, brandul nostru și-a dorit să le ofere persoanele fermecate de magia scrisului de mână un produs deosebit, unic, cu ajutorul căruia să dea naștere celor mai frumoase amintiri.
Trăim într-o societate agitată (secolul vitezei), în care graba este considerată o formă de eficiență. Astfel, mulți dintre noi începem ziua cu diverse notițe pe telefon, iar mai apoi ne aruncăm către lumea digitală, uitând că înainte de tastatură, stiloul era o necesitate pentru fiecare.
Scrisul de mână poate fi considerat un bun ghid în ceea ce privește descoperirea personalității umane. Astfel, prin intermediul său, aproximativ 5000 de trăsături comportamentale sunt dezvăluite.
Ce sunt scriitorii? Ei sunt ființe a căror freamăt interior a declanșat glasul inimii și al inspirației, dând treptat naștere cuvintelor, prin intermediul cărora au stârnit emoții, gânduri și revelații. Scriitorii sunt ființe ce și-au dedicat existența pasiunii lor. Fragmentele cărora ei le-au dat viață, au smuls poate de pe chipuri zâmbete sau au descătușat inimi împietrite de timp. Scriitorii sunt oameni care au dat naștere celor mai profunde emoții, au trasat traiectorii fine pe traseul vieții mereu împletit și denivelat, au creat vise și au dat speranțe, au mângâiat dar au și tăiat ”în carne vie”.
Niciunul dintre noi nu se naște învățat, motiv pentru care orice antreprenor (indiferent de nivelul de succes pe care îl cunoaște) ar trebui să aibă în vedere următoarele aspecte, esențiale de altfel în mediul de afaceri contemporan:
Cu siguranță ai avut momente în care te-ai întrebat: care este motivul sau motivele pentru care oamenii scriu? Scrisul poate aduce fericire dar și tristețe. Misterul plăcerii de a scrie se află în fiecare ființă. Un univers de cuvinte poate fi folosit pentru a oferi cele mai profunde semnificații.
Cititul este o plăcere, aparte de unele păreri care tratează acest aspect drept un chin. În subiectul de față vom relata o serie de detalii care scot la lumină atât frumusețea filmului cât și însemnătatea profundă a cărților.
Realizările cinematografice a unor serii de cărți celebre pun în suspans diverse cercuri sociale, materialele finale reușind uneori să ajungă la așteptările publicului, însăși de multe ori acest aspect este negativ. De cele mai multe ori, se ajunge la o oarecare confunzie din punct de vedere al firului narativ, a acțiunii desfășurate de către persoinaje. Motivul numărul unu care a condus la relatarea acestor idei se regăsește în dorința de pune la nlumină aspectele pozitive și diferențele pe care cele două forme de artă le întreprind.
Fiecare persoană are o perspectivă proprie asupra ideii de lider, însă maniera în care John C. Maxwell definește un astfel de conducător este pe cât se poate de sugestivă pentru noi toți: Un lider este cel care cunoaște calea corectă, merge pe acel drum și le arată și celorlalți drumul pe care trebuie să îl urmeze.
Anul 2018 a semnificat un moment important în istoria țării noastre, fiind An Centenar. Astfel, personalitățile ilustre ale României au recreat, cu acest prilej, „Cartea de Aur” a Serbărilor Unirii, cea originală datând din anul 1929.
Cadourile corporative pot fi reprezentate de o gamă diversificată de produse, începând de la stilouri de lux și până la diverse articole utile activității de birou, personalizate cu logo-ul firmei proprii.