RSS

Articole blog din "2020" "martie"

Vedeta primăverii la POENARI: stiloul de lux Baron Lavande
Vedeta primăverii la POENARI:  stiloul de lux Baron Lavande
Surpriza pe care ne-am gândit să ți-o oferim la început de primăvară debutează cu un nou model de stilou din lemn: stiloul Baron Lavande. Acest instrument de scris modern iese în evidență printr-un design simplist, însă rafinat.
3 reguli de igienă personală care te pot salva de la îmbolnăvire
3 reguli de igienă personală care te pot salva de la îmbolnăvire
În fața unui virus care ne amenință pe zi ce trece tot mai mult starea de sănătate, din păcate, singura armă pe care o putem folosi spre a ne apăra de îmbolnăvire este igiena personală. Din acest motiv, ți-am pregătit în rândurile de mai jos principalele reguli de igienă personală pe care ar trebui să le respecți constant, însă cu atât mai mult în această perioadă:
Cumpără-ți stiloul potrivit de acasă, fără să mai mergi în magazine!
Cumpără-ți stiloul potrivit de acasă, fără să mai mergi în magazine!
Cu toate că specialiștii ne recomandă să ne bucurăm cât mai mult de confortul propriei locuințe în această perioadă, asta nu înseamnă și că nu putem să mai sărbătorim evenimentele importante din viața noastră, așa cum sunt zilele de naștere sau alte momente semnificative. Indiferent dacă ești în căutarea cadoului ideal pentru o femeie sau pentru un bărbat, pentru o persoană apropiată sau nu, sau, pur și simplu, a produsului de care ai nevoie, stiloul de lux este cel mai potrivit dar.
3 idei de cadouri cu care nu vei da greș de 8 Martie!
3 idei de cadouri  cu care nu vei da greș de 8 Martie!
Sensibile, dar puternice, empatice, dar hotărâte și, în același timp, capabile să ne înfrumusețeze fiecare moment: femeile! Fie că este vorba despre mama, bunica, fiica, soția sau cea mai bună prietenă, orice bărbat se bucură de cel puțin o prezență feminină în viața sa. Întrucât luna martie este denumită și luna femeii, în fiecare an pe data de 8, reprezentantele sexului frumos sunt sărbătorite ca la carte de către cei dragi. Și cum poți aduce o doză de veselie în viața acelei femei care se asigură constant că zâmbetul nu îți lipsește de pe buze? Ei bine, ți-am pregătit în continuare o listă cu cele mai potrivite cadouri prin care o poți surprinde de Ziua Internațională a femeii: