TOP 3 personalități mondene și scrisul lor de mână

TOP 3 personalități mondene și scrisul lor de mână

Știm deja faptul că scrisul de mână al unei persoane este o trăsătură distinctivă, care ne poate indica destul de multe informații despre personalitatea sa. Din acest motiv, în continuare, ne-am gândit să analizăm maniera de scriere a unor personalități mondene, precum sunt: Donald Trump, Melania Trump și Lionel Messi.

Ce particularități ne transmite scrisul de mână al acestor vedete despre personalitatea lor? Hai să vedem în rândurile următoare:

 

1. Donald Trump – președintele Statelor Unite ale Americii

Cu toate că popularitatea sa a crescut odată cu titulatura de Președinte al Americii, Donald Trump este un binecunoscut, dar și controversat om de afaceri. Păstrând tiparul atitudinii sale specifice, scrisul său de mână este la fel de distinctiv.

Atunci când vine vorba despre scrisul unei persoane, sublinierea cuvintelor nu este deloc o caracteristică des întâlnită. De fapt, acest obicei, de a evidenția anumite cuvinte sau chiar fraze, este asociat oamenilor care insistă asupra propriilor lor păreri, fiind dispuși să se contrazică cu oricine. O astfel de atitudine caracterizează persoanele colerice (chiar și irascibile), pentru care fiecare cuvânt prezintă o încărcătură emoțională.

Dacă ne uităm la scrisul de mână al lui Donald Trump, din imaginea de mai sus, remarcăm faptul că acesta are obiceiul de a sublinia de două ori cuvintele.

De altfel, semnătura sa este extrem de impunătoare, sugerând ideea că este  un bărbat extrem de motivat și de pasionat, fiind obișnuit să ducă mereu lucrurile la bun sfârșit. Totodată, ne dăm seama și că acesta nu este o persoană răbdătoare, chiar dacă se află frecvent în atenția publicului. În cele din urmă, scrisul său indică faptul că Donald Trump este un adevărat lider, din toate punctele de vedere.

 

2. Melania Trump – prima doamnă a Americii

Din imaginea de mai sus, observăm faptul că scrisul primei doamne a Americii este înclinat spre dreapta, iar literele sunt ovale. Aceste caracteristici denotă că Melania Trump este o fire caldă, însă discretă, care nu obișnuiește să dezvăluie prea multe detalii despre viața sa privată.

Dacă comparăm scrisul acesteia cu cel al soțului său (vezi imaginea de mai sus), un prim aspect care iese în evidență este dimensiunea celor două semnături. Faptul că semnătura lui Donald Trump este de două ori mai mare decât cea a Melaniei, indică susținerea pe care aceasta i-o oferă partenerului de viață, dar și dominanța sa în viața primei doamne.

 

3. Lionel Messi – celebrul fotbalist argentinian

Remarcându-se prin performanțele sale excepționale la fotbal, Messi este unul dintre jucătorii preferați ai tuturor celor ce iubesc acest sport.

Așa cum observăm și de fiecare dată când acesta apare pe micile ecrane, maniera sa de a scrie indică o energie exuberantă. Fiind înclinat spre dreapta, scrisul de mână al fotbalistului trădează optimismul și entuziasmul.

 

Suprinzător, nu-i așa? Dacă dorești să îți exersezi scrisul de mână, nu ezita să alegi unul dintre modelele noastre de stilouri de lux, confecționate din lemn, disponibile pe www.poenari.ro. La POENARI, scrisul de mână capătă o altă semnificație, fiecare model de stilou ajutându-te să-ți perfecționezi această hartă a propriei personalități.

Lăsați un comentariu