RSS

Articole blog din "2019" "noiembrie"

Afla cum se raporteaza scriitorii la valoarea cuvintelor scrise!
Afla cum se raporteaza scriitorii  la valoarea cuvintelor scrise!
Ce sunt scriitorii? Ei sunt ființe a căror freamăt interior a declanșat glasul inimii și al inspirației, dând treptat naștere cuvintelor, prin intermediul cărora au stârnit emoții, gânduri și revelații. Scriitorii sunt ființe ce și-au dedicat existența pasiunii lor. Fragmentele cărora ei le-au dat viață, au smuls poate de pe chipuri zâmbete sau au descătușat inimi împietrite de timp. Scriitorii sunt oameni care au dat naștere celor mai profunde emoții, au trasat traiectorii fine pe traseul vieții mereu împletit și denivelat, au creat vise și au dat speranțe, au mângâiat dar au și tăiat ”în carne vie”.
TOP 10 lucruri esențiale pe care orice antreprenor ar trebui să le știe
TOP 10 lucruri esențiale pe care orice antreprenor ar trebui să le știe
Niciunul dintre noi nu se naște învățat, motiv pentru care orice antreprenor (indiferent de nivelul de succes pe care îl cunoaște) ar trebui să aibă în vedere următoarele aspecte, esențiale de altfel în mediul de afaceri contemporan:
Află de ce scrisul devine treptat o plăcere
Află de ce scrisul devine treptat o plăcere
Cu siguranță ai avut momente în care te-ai întrebat: care este motivul sau motivele pentru care oamenii scriu? Scrisul poate aduce fericire dar și tristețe. Misterul plăcerii de a scrie se află în fiecare ființă. Un univers de cuvinte poate fi folosit pentru a oferi cele mai profunde semnificații.
Filmul si cartea: doua arte ce starnesc controverse
Filmul si cartea: doua arte ce starnesc controverse
Cititul este o plăcere, aparte de unele păreri care tratează acest aspect drept un chin. În subiectul de față vom relata o serie de detalii care scot la lumină atât frumusețea filmului cât și însemnătatea profundă a cărților. Realizările cinematografice a unor serii de cărți celebre pun în suspans diverse cercuri sociale, materialele finale reușind uneori să ajungă la așteptările publicului, însăși de multe ori acest aspect este negativ. De cele mai multe ori, se ajunge la o oarecare confunzie din punct de vedere al firului narativ, a acțiunii desfășurate de către persoinaje. Motivul numărul unu care a condus la relatarea acestor idei se regăsește în dorința de pune la nlumină aspectele pozitive și diferențele pe care cele două forme de artă le întreprind.