RSS

Articole blog din "2020" "noiembrie"

Stiloul Poenari, cea mai bună idee de cadou
Stiloul Poenari, cea mai bună idee de cadou
În epoca tehnologiei, scrisul de mână a devenit din ce în ce mai rar, dar plăcerea de a scrie este încă foarte vie. Stiloul este și va rămâne o idee excelentă de cadou pentru o persoană elegantă și cochetă. Gravat cu numele său, posesorul îl va păstra cu siguranță toată viața.
Emoția scrisului prin folosirea unui stilou sau pix
Emoția scrisului prin folosirea unui stilou sau pix
Astăzi, obiectele de scris au căpătat o semnificație și o utilizare diferită. Cumpărați un stilou pentru a face un cadou, pentru uz personal sau pentru a adăuga o notă de valoare aspectului vostru. Pixurile, din ce în ce mai inovatoare și bine realizate, în ceea ce privește materialele și designul, joacă un rol transversal: de la simbolul statutului la obiectul simplu de scris, practic și mereu la îndemână.
Ce tip de peniță de stilou este potrivită pentru tine?
Ce tip de peniță de stilou este potrivită pentru tine?
Dacă sunteți un iubitor de obiecte de scris elegante și unice, sunteți cu siguranță familiarizați cu marca de stilouri Poenari. Un simbol absolut al calității și respectului pentru tradiții, stilourile Poenari au arătat că prin lucrul cu mâinile se poate învinge orice mașinărie de producție și că frumusețea își are înfipte rădăcinile în lemn. Am tăiat, am șlefuit, am finisat și am transformat masivitatea lemnului în artă.
De ce să alegi să scrii cu stilou Poenari?
De ce să alegi să scrii cu stilou Poenari?
Considerat uneori un obiect de artă, alteori un obiect de colecție, stiloul este și va rămâne instrumentul suprem de scris. Un număr foarte mare de oameni aleg să scrie zilnic cu acest obiect. Dar de ce să alegi să scrii cu stilou? Indiferent dacă este utilizat pentru arta caligrafiei sau pentru scrisul de zi cu zi, stiloul trimite un mesaj simbolic puternic. Acesta este motivul pentru care deține un loc de onoare în cele mai nobile profesii: avocați, medici, profesori etc.