RSS

Articole blog din "2020" "octombrie"

Ce își doresc cu adevărat femeile?
Ce își doresc cu adevărat femeile?
Cu siguranță, aceasta este o întrebare ce, deseori, le pune în dificultate chiar și pe reprezentantele sexului frumos. Deși nu putem contura un răspuns concret, ne putem raporta la principalele lor nevoi și la modalitatea în care reușim să le facem fericite. Fie că vrem să acceptăm acest lucru sau nu, femeile au nevoi total opuse față de bărbați. De aceea, există numeroase situații în care anumite relații nu funcționează pe termen lung. În general, totul se rezumă la ceea ce îi oferim partenerei, raportat la propria noastră perspectivă asupra dorințelor sale și nu la necesitățile sale reale, așa cum ar trebui de fapt să se întâmple.
De ce sunt stilourile Poenari un cadou special?
De ce sunt stilourile Poenari un cadou  special?
Căutați cadouri sau doriți să vă exprimați recunoștința față de oamenii care v-au susținut în ultimul an? Sau poate doriți să oferiți clienților, angajaților și partenerilor de afaceri un produs deosebit, unic, dar util în viața lor de zi cu zi? Stilourile Poenari sunt una dintre cele mai populare instrumente de scris. Ele garantează că îi vor face pe toți fericiți. Dar, poate vă întrebați ce face din stilouri unul dintre cele mai populare cadouri pentru clienți?
Cât de bine îți cunoști partenerul? Uite ce indică felul în care scrie
Cât de bine îți cunoști partenerul? Uite ce indică felul în care scrie
Se spune că putem petrece zeci de ani alături de o persoană, fără să îi cunoaștem în totalitate personalitatea. Deși avem numeroase posibilități prin care reușim să îi „descoasem” pe bărbați, scrisul de mână este un atu important pentru partenerele curioase. Iată ce calități are cel mai important bărbat din viața ta, în funcție de modalitatea în care scrie:
TOP 5 detalii esențiale la un interviu
TOP 5 detalii esențiale la un interviu
Ți-ai depus CV-ul la o companie de prestigiu, iar cererea ta de angajare a primit un feedback pozitiv? Atunci, nu mai lăsa timpul să treacă și pregătește-te pentru pasul următor. Cel mai important lucru acum este să îți stăpânești în totalitate emoțiile și să te concentrezi asupra unor trucuri esențiale, care te vor ajuta să obții job-ul mult așteptat. Iată câteva sfaturi de care poți ține cont pentru a te descurca cu succes: