Cauți stiloul potrivit pentru un om de afaceri? Află cum să alegi modelul perfect

Cauți stiloul potrivit pentru un om de afaceri? Află cum să alegi modelul perfect

Nu este deloc un secret faptul că un stilou de lux reprezintă varianta ideală de cadou pentru orice bărbat, mai ales dacă acesta își desfășoară activitatea în mediul de afaceri.

Aducând o notă de rafinament, de eleganță, dar și de seriozitate, acest instrument de scris reprezintă însoțitorul pe care orice om de afaceri trebuie să îl aibă la întâlnirile importante, la interviuri sau în cadrul procedurilor de negociere cu clienții dificili.

Totuși, există multe variante de stilouri disponibile pe piață. Cum te asiguri că ai ales modelul care i se potrivește cel mai bine unui astfel de bărbat puternic și impunător, căruia nu îi este frică să se afirme în domeniul său? Ei bine, propunerea noastră pentru tine constă într-un stilou pe cât se poate de unic, confecționat din lemn, produs manual în cadrul atelierului POENARI.

Selectează cu atenție culoarea instrumentului de scris

Atunci când ne raportăm la stiloul pe care urmează să i-l oferi unei persoane de sex masculin, în special dacă lucrează într-un mediu office, nuanța este extrem de relevantă.

Spre exemplu, culorile deschise (așa cum sunt roz, vișiniu sau roșu) sunt recomandate pentru reprezentantele sexului frumos, decât pentru bărbați. În schimb, poți opta pentru un stilou din lemn albastru, turcoaz închis, maro sau negru.

Dimensiunea este un alt criteriu esențial

De obicei, bărbaților li se potrivesc acele modele de stilouri de dimensiuni mai mari, deoarece și mâinile lor sunt diferite ca mărime de cele ale femeilor.

În cadrul catalogului nostru de produse, disponibil online pe www.poenari.ro, vei putea alege modelele de stilouri Office sau Baron.

Ce tip de peniță e recomandată?

În materie de penițe, indicat ar fi să colaborezi cu un producător de stilouri care oferă mai multe opțiuni. Spre exemplu, penițele stilourilor noastre sunt disponibile în trei variante de grosime a scrisului:

- penița de tip F (fine) este recomandată pentru un scris cursiv spre lent, asigurând un scris subțire de 0,5 mm.

- penița de tip M (medium) este desemnată unui scris cursiv, permițând un scris cuprins între 0,6 și 0,7 mm.

- penița de tip B (broad) este indicată unui scris cursiv, dar poate fi folosită și pentru semnături, asigurând un scris de 0,8 mm.

Totodată, penițele stilourilor POENARI sunt realizate din oțel cu vârful din iridiu și pot fi placate cu aur sau cu rodiu și aur (penița bicoloră), pentru un plus de rafinament.

Ce fel de lemn ți se pare mai special?

Cu toate că un stilou din lemn este deja un cadou aparte, la POENARI ai posibilitatea de a alege un instrument de scris cu o poveste, în funcție de tipul lemnului din care acesta este realizat.

Spre exemplu, măslinul din care este confecționat stiloul POENARI Baron Măslin provine din Israel și este unic prin textura neuniformă, dar și datorită culorii sale, fiind cunoscut sub numele de Măslin de Bethlehem. Întrucât în locul de unde sunt aduse bucățile de lemn pot fi găsiți cei mai vechi măslini (care datează din timpul lui Iisus Hristos), materialul ocupă un loc deosebit în istoria creștinătății.

 

Sperăm că sfaturile de mai sus îți vor fi pe cât se poate de utile atunci când pornești în căutarea cadoului perfect pentru un om de afaceri. Noi îți garantăm că stilourile POENARI sunt o alegere cu care nu vei da greș, indiferent de preferințele persoanei pe care o vei suprinde.

Lăsați un comentariu