RSS

Blog

Munca de acasă: productivitate sau lipsă de rezultate?
Munca de acasă: productivitate sau lipsă de rezultate?
Munca de acasă – pentru multe persoane un vis transformat în realitate, însă pentru altele un adevăr coșmar. Cu siguranță, job-urile care îți permit să lucrezi din confortul propriei locuințe au numeroase avantaje, dintre care cel mai important este flexibilitatea. Totuși, atunci când ești înconjurat de familie sau de multiplele activități casnice, există șanse destul de mari să nu îți poți duce la bun sfârșit task-urile profesionale și să îți pierzi concentrarea.
Profită din plin de timpul petrecut acasă! TOP 3 tehnici de relaxare
Profită din plin de timpul petrecut acasă! TOP 3 tehnici de relaxare
Te-ai învățat să ieși în fiecare zi în oraș, fie spre birou, fie cu prietenii? Îți lipsesc activitățile cotidiene și simți că ești mai stresat de când stai în casă? Ei bine, stresul ne ia prin surprindere, chiar și atunci când nu facem nimic solicitant. De altfel, în această perioadă, principala tentație este să petrecem mai mult timp pe rețelele de socializare favorite, în ideea de a ne relaxa. Cu toate acestea, o astfel de metodă ne poate dăuna considerabil și, fără să ne dăm seama, ne poate priva de energia pozitivă, încărcându-ne cu un nivel mult mai înalt de stres. De aceea, îți propunem 3 tehnici de relaxare pe care și tu ar trebui să le testezi în momentele cele mai epuizante:
Vedeta primăverii la POENARI: stiloul de lux Baron Lavande
Vedeta primăverii la POENARI:  stiloul de lux Baron Lavande
Surpriza pe care ne-am gândit să ți-o oferim la început de primăvară debutează cu un nou model de stilou din lemn: stiloul Baron Lavande. Acest instrument de scris modern iese în evidență printr-un design simplist, însă rafinat.
3 reguli de igienă personală care te pot salva de la îmbolnăvire
3 reguli de igienă personală care te pot salva de la îmbolnăvire
În fața unui virus care ne amenință pe zi ce trece tot mai mult starea de sănătate, din păcate, singura armă pe care o putem folosi spre a ne apăra de îmbolnăvire este igiena personală. Din acest motiv, ți-am pregătit în rândurile de mai jos principalele reguli de igienă personală pe care ar trebui să le respecți constant, însă cu atât mai mult în această perioadă:
Cumpără-ți stiloul potrivit de acasă, fără să mai mergi în magazine!
Cumpără-ți stiloul potrivit de acasă, fără să mai mergi în magazine!
Cu toate că specialiștii ne recomandă să ne bucurăm cât mai mult de confortul propriei locuințe în această perioadă, asta nu înseamnă și că nu putem să mai sărbătorim evenimentele importante din viața noastră, așa cum sunt zilele de naștere sau alte momente semnificative. Indiferent dacă ești în căutarea cadoului ideal pentru o femeie sau pentru un bărbat, pentru o persoană apropiată sau nu, sau, pur și simplu, a produsului de care ai nevoie, stiloul de lux este cel mai potrivit dar.
3 idei de cadouri cu care nu vei da greș de 8 Martie!
3 idei de cadouri  cu care nu vei da greș de 8 Martie!
Sensibile, dar puternice, empatice, dar hotărâte și, în același timp, capabile să ne înfrumusețeze fiecare moment: femeile! Fie că este vorba despre mama, bunica, fiica, soția sau cea mai bună prietenă, orice bărbat se bucură de cel puțin o prezență feminină în viața sa. Întrucât luna martie este denumită și luna femeii, în fiecare an pe data de 8, reprezentantele sexului frumos sunt sărbătorite ca la carte de către cei dragi. Și cum poți aduce o doză de veselie în viața acelei femei care se asigură constant că zâmbetul nu îți lipsește de pe buze? Ei bine, ți-am pregătit în continuare o listă cu cele mai potrivite cadouri prin care o poți surprinde de Ziua Internațională a femeii:
Dăruiește-i un mărțișor pentru toată viața!
Dăruiește-i un mărțișor pentru toată viața!
Cine poate contrazice faptul că această perioadă este una dintre cele mai frumoase ale anului? Ei bine, dacă abia am sărbătorit de Dragobete iubirea alături de cele mai importante persoane din viața noastră, acum este momentul ideal spre a ne pregăti pentru ziua de 1 Martie.
Cum sărbătoresc românii iubirea? Descoperă istoria zilei de Dragobete!
Cum sărbătoresc românii iubirea? Descoperă istoria zilei de Dragobete!
Dacă în unele părți ale lumii, iubirea este sărbătorită cu mult romantism pe data de 14 februarie (cunoscută și sub denumirea de Valentine’s Day), românii au propria zi în care își pot exprima sentimentele de afecțiune față de partenerii de viață. Este vorba despre data de 24 februarie - sărbătoarea Dragobetelui. Cum a ajuns această zi să însuflețească inimile românilor?
Ce caracteristici trădează scrisul de mână aproape indescifrabil?
Ce caracteristici trădează scrisul de mână aproape indescifrabil?
Cu siguranță, multe persoane își amintesc cu nostalgie de anii copilăriei, în care atât părinții, cât și profesorii ne îndemnau să scriem cât mai frumos cu stiloul. Totuși, fiecare dintre noi își formează propriul stil de scriere, care suferă numeroase modificări de-a lungul timpului. În anumite cazuri, buclele perfecte și ordonate din școala primară ajung să semene izbitor de mult cu hieroglifele.
TOP 3 personalități mondene și scrisul lor de mână
TOP 3 personalități mondene și scrisul lor de mână
Știm deja faptul că scrisul de mână al unei persoane este o trăsătură distinctivă, care ne poate indica destul de multe informații despre personalitatea sa. Din acest motiv, în continuare, ne-am gândit să analizăm maniera de scriere a unor personalități mondene, precum sunt: Donald Trump, Melania Trump și Lionel Messi.