Dăruiește-i un cadou special: de ce să alegi personalizarea stiloului?

Dăruiește-i un cadou special: de ce să alegi personalizarea stiloului?

Alegerea unui cadou deosebit, care să stârnească emoție, bucurie sau să surprindă cu adevărat devine o chestiune destul de delicată pentru majoritatea dintre noi, mai ales dacă destinatarul este o persoană importantă în viața noastră.

Stilourile de lux personalizate sunt considerate cele mai semnificative variante la care putem apela atunci când urmează să oferim un dar special. Pe lângă originalitatea de care se bucură stilourile Poenari, acestea ne ajută să depășim ideea unui cadou convențional, exprimându-ne sentimentele față de persoana pe care o surprindem. Totodată, instrumentele de scris gravate cu un mesaj personal poartă propria noastră amprentă și capătă o simbolistică aparte, ce dăinuie de-a lungul timpului.

Cu ce ocazie dăruiești un stilou de lux personalizat?

Nu ai niciodată nevoie de o anumită ocazie pentru a face o persoană dragă să zâmbească sau pentru a-i arăta cât de mult contează.

Cu toate acestea, stilourile cu peniță de aur sunt varianta care ne salvează de la eșec atunci când rămânem în pană de idei, însă nu renunțăm la dorința de a oferi un cadou original.

Fie că urmează ziua de naștere a celui mai bun prieten, aniversarea cununiei părinților tăi sau, pur și simplu, un alt eveniment important din viața unei persoane apropiate, instrumentele de scris personalizate devin o opțiune cu care vei avea succes.

Cum alegi mesajul pe care să îl gravezi pe stiloul preferat?

Te-ai hotărât în privința modelului de stilou și ai ales și posibilitatea de personalizare a acestuia? Atunci, fără îndoială, nu poți grava un mesaj la întâmplare, ci trebuie să fie un text de efect, cât mai personal sau mai autentic.

Spre exemplu, în cazul în care este vorba despre cadoul pentru partenera sau partenerul de viață, poți opta pentru un anumit apelativ pe care nu îl folosiți și cu alte persoane, data la care v-ați cunoscut, ați devenit oficial un cuplu sau v-ați căsătorit. În principiu, cel mai indicat ar fi să te gândești la un text reprezentativ pentru celălalt sau pentru relația voastră.

În ceea ce îi privește pe prieteni, cu siguranță, aceștia merită, la rândul lor, cadouri speciale. Prin urmare, la fel ca în situația de mai sus, poți miza pe o gravură ce simbolizează anumite momente sau întâmplări ce vă caracterizează relația de prietenie și nu sunt cunoscute de oricine. De asemenea, îți oferim și oportunitatea de a grava stiloul cu un simbol ce indică o pasiune comună sau un punct de vedere pe care îl împărtășiți amândoi.

Dacă stiloul personalizat îi este destinat unui membru din familie, un mesaj motivațional sau de apreciere este o idee pe care ar trebui să o iei în calcul. Până la urmă, familia este mereu acolo pentru noi, ori de câte ori avem nevoie, iar instrumentul de scris gravat cu un mesaj special îi va aduce întotdeauna aminte persoanei dragi de prezența noastră.   

După cum îți poți da seama și din rândurile de mai sus, un stilou de lux, care se bucură de rafinament și eleganță la cele mai înalte cote, alături de un mesaj cu o însemnătate aparte este un cadou unic, pe care o persoană dragă din viața ta îl merită cu desăvârșire! Nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări sau ai nevoie de mai multe detalii. Între timp, te așteptăm pe site să alegi modelul preferat de stilou!

Lăsați un comentariu
Comentarii
31.03.2021 08:15
Doresc sa achiziționez un stilou sau un set stilou si pix, personalizat pentru un domn.
As dori sa vorbesc cu cineva de la dumneavoastră pentru niste detalii.
Multumesc.
17.04.2021 09:43
Toate produsele dvs sunt minunate, am achizitionat 2 stilouri si 1 pix! Le recomand cu caldura si incredere! Multumesc echipei de profesionisti, Poenari!
02.06.2021 09:40
Bună ziua! Doresc să achiziționez un stilou pentru dl. diriginte și vreau să îl personalizez, dacă mă puteți ajuta.
Mulțumesc!