RSS

Blog

De ce să alegi să scrii cu stilou Poenari?
De ce să alegi să scrii cu stilou Poenari?
Considerat uneori un obiect de artă, alteori un obiect de colecție, stiloul este și va rămâne instrumentul suprem de scris. Un număr foarte mare de oameni aleg să scrie zilnic cu acest obiect. Dar de ce să alegi să scrii cu stilou? Indiferent dacă este utilizat pentru arta caligrafiei sau pentru scrisul de zi cu zi, stiloul trimite un mesaj simbolic puternic. Acesta este motivul pentru care deține un loc de onoare în cele mai nobile profesii: avocați, medici, profesori etc.
Ce își doresc cu adevărat femeile?
Ce își doresc cu adevărat femeile?
Cu siguranță, aceasta este o întrebare ce, deseori, le pune în dificultate chiar și pe reprezentantele sexului frumos. Deși nu putem contura un răspuns concret, ne putem raporta la principalele lor nevoi și la modalitatea în care reușim să le facem fericite. Fie că vrem să acceptăm acest lucru sau nu, femeile au nevoi total opuse față de bărbați. De aceea, există numeroase situații în care anumite relații nu funcționează pe termen lung. În general, totul se rezumă la ceea ce îi oferim partenerei, raportat la propria noastră perspectivă asupra dorințelor sale și nu la necesitățile sale reale, așa cum ar trebui de fapt să se întâmple.
De ce sunt stilourile Poenari un cadou special?
De ce sunt stilourile Poenari un cadou  special?
Căutați cadouri sau doriți să vă exprimați recunoștința față de oamenii care v-au susținut în ultimul an? Sau poate doriți să oferiți clienților, angajaților și partenerilor de afaceri un produs deosebit, unic, dar util în viața lor de zi cu zi? Stilourile Poenari sunt una dintre cele mai populare instrumente de scris. Ele garantează că îi vor face pe toți fericiți. Dar, poate vă întrebați ce face din stilouri unul dintre cele mai populare cadouri pentru clienți?
Cât de bine îți cunoști partenerul? Uite ce indică felul în care scrie
Cât de bine îți cunoști partenerul? Uite ce indică felul în care scrie
Se spune că putem petrece zeci de ani alături de o persoană, fără să îi cunoaștem în totalitate personalitatea. Deși avem numeroase posibilități prin care reușim să îi „descoasem” pe bărbați, scrisul de mână este un atu important pentru partenerele curioase. Iată ce calități are cel mai important bărbat din viața ta, în funcție de modalitatea în care scrie:
TOP 5 detalii esențiale la un interviu
TOP 5 detalii esențiale la un interviu
Ți-ai depus CV-ul la o companie de prestigiu, iar cererea ta de angajare a primit un feedback pozitiv? Atunci, nu mai lăsa timpul să treacă și pregătește-te pentru pasul următor. Cel mai important lucru acum este să îți stăpânești în totalitate emoțiile și să te concentrezi asupra unor trucuri esențiale, care te vor ajuta să obții job-ul mult așteptat. Iată câteva sfaturi de care poți ține cont pentru a te descurca cu succes:
Cum să alegi cadoul potrivit pentru o persoană dragă? Află ce anume trebuie să ai în vedere pentru a o surprinde!
Cum să alegi cadoul potrivit pentru o persoană dragă? Află ce anume trebuie să ai în vedere pentru a o surprinde!
Cu toții suntem încântați la maximum atunci când ziua noastră de naștere se apropie sau dacă urmează să aniversăm un eveniment important din viața noastră. În mod definitoriu, astfel de zile aduc un plus de fericire vieții noastre.
Stiloul Poenari, mult mai mult decât un simplu stilou
Stiloul Poenari, mult mai mult decât un simplu stilou
Cu cât ne maturizăm mai mult, cu atât apreciem mai mult lucrurile frumoase, accesoriile de modă frumoase și obiectele care însoțesc viața noastră de zi cu zi. Stiloul poate fi purtat ca un accesoriu de modă. Buzunarul jachetei, butoni, cravate, papioane, ceasuri, curele din piele, genți, pe scurt, orice poate îmbunătăți aspectul și orice poate afirma stilul unei persoane, iar printre aceste accesorii de modă, clasificăm și stiloul în categoria „must have”, cu alte cuvinte, elemente esențiale.
Îți dorești să devii un expert în vânzări? Află cum poți avea mai mult succes!
Îți dorești să devii un expert în vânzări? Află cum poți avea mai mult succes!
Înainte de a-ți analiza activitatea de la locul de muncă, este esențial să înțelegi faptul că nu există un agent de vânzări înnăscut. Deși persoanele care au succes în această activitate fac totul să pară atât de simplu, atingerea unei performanțe indică, de cele mai multe ori, depunerea unor eforturi suplimentare pentru perfecționarea abilităților.
Care este enigma scorpionilor? Iată cu ce cadouri îi poți surprinde
Care este enigma scorpionilor? Iată cu ce cadouri îi poți surprinde
Nativii din zodia Scorpion sunt persoane destul de speciale, de aceea este perfect normal să fie atrase doar de cadourile cu adevărat excepționale. Bineînțeles, asta nu înseamnă că trebuie să ne epuizăm toate economiile și să le cumpărăm numai articole exagerat de scumpe. De fapt, scorpionii nu apreciază darurile tipice, ci pe acelea care au o rezonanță aparte. În cazul în care ești în pană de idei și nu știi ce cadou este mai potrivit pentru temperamentul deosebit al scorpionului, iată câteva sugestii care îți vor ușura alegerea:
Iată 3 variante de personalizare a stiloului de lux pentru cei dragi
Iată 3 variante de personalizare a stiloului de lux pentru cei dragi
În general, stilourile de lux se numără pe lista celor mai speciale idei de cadouri, deoarece pot fi dăruite atât persoanelor dragi, cât și tuturor celor cu care avem o relație oficială sau nu le cunoaștem pe deplin gusturile, preferințele sau necesitățile. De asemenea, un stilou de lux personalizat este un dar cu mult mai semnificativ, dar și o variantă originală de a ne exprima sentimentele sau respectul, întrucât poartă amprenta noastră personală. Pe de altă parte, decizia de a grava un stilou de lux pare destul de ușoară, până în momentul în care suntem puși în fața unei casete cu maximum 20 de caractere, în care trebuie să introducem textul dorit. Pentru că mesajul gravat poate fi în anumite situații de departe mai relevant decât instrumentul de scris în sine, ți-am pregătit în continuare un scurt ghid util pentru personalizarea stilourilor: