De ce să alegi noile stilouri Poenari cu penițe din aur masiv?

De ce să alegi noile stilouri Poenari cu penițe din aur masiv?

Există mai multe categorii de persoane când vine vorba de alegerea unui stilou. Stilourile din gama Poenari reprezintă o artă în sine, iar un stilou de lux, cu peniță din aur masiv de 18k a întrecut fiecare standard al eleganței.

Am conceput o nouă versiune pentru categoria de stilouri Alpha 46, cu peniță din aur masiv de 18k, ce pot fi vizualizate în magazinul nostru poenari.ro.

De ce sunt preferate penițele din aur masiv?

Aurul se bucură de o apreciere de neegalat încă din cele mai vechi timpuri. Astfel, acest metal prețios a devenit un simbol regal, fiind utilizat în toate accesoriile palatelor. Pe lângă emblema aurului de a oferi o notă de lux, acesta are o varietate de proprietăți ce trebuie luate în considerare atunci când alegeți un stilou Poenari cu peniță din aur masiv de 18k. Iată care sunt principalele proprietăți ale aurului și de ce este important pentru penițele stilourilor:

Maleabilitate

Aurul este un metal foarte maleabil. Încă din vechime aurul putea fi prelucrat cu ușurință, fiind transformat în foițe de aur de dimensiuni mari, fără să se rupă. Cu toate că este maleabil, aurul are o densitate mare și rezistă la forțe mari de compresie.

În ceea ce privește stilourile, avantajul principal al maleabilității aurului se traduce printr-o experiență de scris ce permite flexibilitate. Astfel, se pot crea diverse forme și ondulări în caligrafie. O peniță de aur masiv permite realizarea unor variații de linii în procesul de scriere.

A scrie este în sine o artă care aduce numeroase benficii în dezvoltarea persoanală și nu numai. Pentru unele persoane scrisul este ca o metodă de terapie, o formă de a se regăsi și de a se autocunoaște. Așternerea gândurilor pe hârtie conduce la o mai bună organizare.

„Scriu pentru că nu știu ce gândesc până nu-mi citesc gândurile” (Flannery O’Connor).

Rezistență la coroziune și oxidare

Aurul este recunoscut pentru proprietatea sa de a nu interacționa cu alte substanțe. Pentru dizolva aerul este spre exemplu nevoie de soluții alcaline de cianuri. De aceea, la bijutier, testul aurului se face cu acid. Alte metale se topesc, în timp ce aurul rămâne intact, păstrându-și culoarea și strălucirea.

O peniță din aur de 18k, așa cum sunt cele din variantele de stilouri Alpha 46 va trece cu ușurință testul timpului. Un astfel de stilou este cu adevărat o piesă de colecție, de lux.

De ce aur de 18k? Numărul de carate reprezintă cantitatea de aur pur dintr-un obiect. Deoarece aurul pur 100% este foarte moale, pentru crearea bijuteriilor sau a altor obiecte se aleg diverse metale de substrat. Cu cât este mai mare cantitatea de aur pur, cu atât va rezista mai bine la interacțiunea cu diverse substanțe chimice.

Pentru stilourile Alpha 46 Poenari, penița din aur masiv de 18k permite un proces de scris cu linii fine, și diverse. Un astfel de stilou este perfect pentru a fi oferit drept cadou celor mai importante persoane. Nobilitatea aurului, modul original prin care fabricăm stilourile și personalizarea specială conturează un cadou elegant la cele mai înalte standarde.

1. Stilou Alpha 46 Deep Sea cu peniță din aur masiv

Stiloul Alpha 46 Deep Sea transmite prin cromatică o personalitate ancorată în realitate, rațională și responsabilă. Nuanța de albastru închis denotă profesionalism la cote maxime, seriozitate și transmite un sentiment de încredere. Penița de aur completează aceste trăsături, prin nobilitate și lux.

2. Stilou Alpha 46 Cyber Gray cu peniță din aur masiv

Un stilou Alpha 46 Cyber Gray este cu siguranță o alegere ideală pentru persoanele neutre, dar de încredere. Nuanța de gri denotă o personalitate echilibrată și responsabilă. Frumoasa culoare a aurului aduce un accent aprte de eleganță.

3. Stilou Alpha 46 Journey cu peniță din aur masiv

Nuanța de verde este oglinda unei personalități calme și optimiste. Persoanle pentru care ar fi potrivit un asemenea stilou sunt cele care mediază bine conflictele și care știu să mențină armonia în orice context. Persoanele care apreciază nuanțele de verde sunt logice și analizează fiecare aspect al unei situații. Aurul completeză aceste trasături cu o notă regală de lux.

4. Stilou Alpha 46 Leader cu peniță din aur masiv

Un stilou Leader din gama Alpha 46 cu peniță de aur masiv este perfect pentru domnii autoritari, cu funcții înalte. Penița din aur masiv de 18k aduce un plus de lux întregului stilou care prin nuanța de negru reprezintă eleganță.

Vă invităm să descoperiți și celelalte modele de stilouri Poenari din gama Alpha 46, o colecție cu accente masculine, ce poartă amprenta eleganței și a luxului.

Aurul este un metal prețios emblematic pentru lux. Totuși, aurul transmite mai multe aspecte legate de personalitate. Pornind de la semnificația aurului din trecut și anume că poartă Energia Soarelui, persoanele care aleg aurul sunt energice și se bucură de succes pe toate planurile.

Marii colecționari de stilouri preferă penițele din aur datorită rezistenței în timp. Un stilou personalizat Poenari cu penița din aur masiv va rămâne o piesă de colecție, care nu își va pierde niciodată valoarea. Este un cadou de lux, menit să impresioneze până și cele mai importante personalități. Un stilou de poveste care reușește să readucă la viață arta scrisului de mână.

Stilourile Poenari fabricate în Atelierele noastre poartă sigiliul originalității. Creativitatea, atenția la detalii și pasiunea pentru arta de a scrie se regăsesc în fiecare finisaj.

Lăsați un comentariu