De ce să alegi un pix multifuncțional din gama Technix în locul unui pix obișnuit?

De ce să alegi un pix multifuncțional din gama Technix în locul unui pix obișnuit?

Când vine vorba de scrisul de mână părerile sunt împărțite. Unii preferă să utilizeze un stilou, iar alții susțin că scrisul cu pixul este mai potrivit pentru ei. Cu toate acestea, un pix multifuncțional este util pentru toată lumea, indiferent de preferințe. În acest articol avem de gând să vă prezentăm o serie de avantaje de care vă puteți bucura atunci când alegeți un astfel de pix și de ce este bine să îl aveți la îndemână.


În primul rând, un pix multifuncțional este util în diverse situații. Acesta poate fi folosit la școală, la birou sau chiar și acasă. De asemenea, este indicat să avem mereu un instrument de scris la noi pentru că niciodată nu știm când avem nevoie de el. Un pix multifuncțional este un obiect util ce nu ar trebui să lipsească de pe biroul nostru sau chiar și din geanta noastră. De ce?


Mai multe variante de culori pentru scris


Acest instrument de scris poate fi folosit pentru a schimba culoarea scrisului și pentru a evidenția ideile principale. Acest aspect este favorabil mai ales pentru studenți și elevi. Evidențierea ideilor principale cu o culoare diferită face ca reținerea acestora să fie mai ușoară și mai rapidă. Apoi, un pix cu mine multiple este un instrument indispensabil și pentru un profesor sau învățător pentru că ușurează munca acestora atunci când trebuie să corecteze teme sau lucrări cu o culoare roșie, iar cu o culoare albastră să noteze alte informații.

 


Gama de pixuri Technix de la Poenari a fost creată pentru a aduce o nouă formă clasicelor instrumente de scris printr-un sistem cu trei mine ușor de folosit în timpul scrierii. Acesta funcționează prin rotirea inelului central ce schimbă prin treceri fine minele între ele. Astfel, rămâne la alegerea utilizatorului dacă dorește să folosească pasta albastră, pe cea roșie sau mina de creion.


O mină de creion subțire și precisă


Apoi, o mină de creion este perfectă pentru a scrie cu precizie sau pentru a fi utilizată în proiecte artistice. Pixurile Technix sunt prevăzute cu o mină de 0,5 mm ce poate fi folosită pentru a da viață unor desene grafice deosebite datorită calității superioare a acesteia și a dimensiunii ideale pentru a contura detalii fine. De asemenea, multe persoane preferă să scrie cu ajutorul unei mine de creion pentru că scrisul este mult mai curat și mai subțire. În plus, scrierile în creion pot fi foarte ușor și rapid șterse de pe foaia de hârtie cu ajutorul unei radiere. Acest lucru ne ajută să scăpăm de notițele și hârtiile mototolite și aruncate doar pentru câteva greșeli de scriere.


Design modern și atractiv


Un alt aspect deosebit al noilor pixuri de la Poenari este designul modern și elegant. Instrumentele de scris își păstrează designul într-o notă rafinată cu elemente decorative moderne, iar culorile ce au fost alese pentru materialele utilizate sunt moderne și extravagante. Toate acestea oferă o nouă formă clasicelor pixuri și conturează un produs adaptat lumii contemporane și diferitelor preferințe ale oamenilor atunci când vine vorba de scris.


Gama de pixuri Technix vine cu patru nuanțe superbe din care o puteți alege pe cea mai potrivită pentru gusturile voastre. Nuanțele de albastru și negru sunt elegante și consacrate, fiind potrivite pentru persoanele care apreciază valoarea obiectelor clasice, iar celelalte două nuanțe sunt deosebite prin intensitatea lor. Culorile vibrante de portocaliu și turcoaz se potrivesc personalităților pozitive și energice cărora le face plăcere să iasă în evidență.


A avea un pix care încorporează 3 tipuri diferite de mine poate fi incredibil de util din mai multe puncte de vedere. Cu un pix 3-în-1 poți avea acces la trei culori diferite ale minei, ceea ce poate fi de ajutor într-o varietate de situații, de la luarea de notițe în clasă până la semnarea documentelor la locul de muncă.


Apoi, putem lua în calcul și comoditatea pe care acesta o oferă. Poate fi destul de deranjant să luăm după noi mai multe instrumente de scris, mai ales dacă suntem în deplasare. Cu pixurile Technix aveți tot ceea ce aveți nevoie într-un singur instrument de scris.


Un alt avantaj este dat de faptul că acesta poate fi considerat un obiect eco-friendly. Prin utilizarea unui pix 3 în 1, puteți reduce cantitatea de deșeuri de plastic generate prin utilizarea mai multor produse. Acest lucru poate fi important pentru o persoană care scrie des cu pixul sau pentru cei care caută modalități mici de a reduce impactul pe care îl au deșeurile asupra mediului.


În general, a avea un pix care încorporează 3 tipuri diferite de rezerve de mină poate fi o soluție convenabilă, rentabilă și ecologică pentru oricine are nevoie să scrie sau să deseneze frecvent.


Prin urmare, într-o lume alertă, în care totul se mișcă și avansează foarte rapid și în care oamenii consideră că timpul nu este niciodată suficient, un astfel de instrument de scris vine în ajutor pentru a permite utilizatorului să economisească timp, spațiu, dar și energie. Este mai ușor să avem un instrument cu ajutorul căruia să îndeplinim tot ceea ce avem de făcut, fără să ne ridicăm de pe scaun pentru a căuta un creion, pe care, de cele mai multe ori, nici nu știm unde l-am pus. De asemene, un astfel de pix multifuncțional ne ajută să economisim spațiu în geantă, în rucsac sau chiar și pe biroul de acasă sau de la muncă. Pixurile Technix inspiră spre un stil minimalist, în care este mai bine să avem un singur obiect care să îndeplinească mai multe funcții decât trei, în cazul nostru, sau chiar mai multe.


Echipa Poenari a proiectat gama de pixuri Technix pentru a obține un instrument de scris util, revoluționar și ușor de folosit, care să se adapteze zilelor moderne în care trăim.

Lăsați un comentariu