Vedeta primăverii la POENARI: stiloul de lux Baron Lavande

Vedeta primăverii la POENARI:  stiloul de lux Baron Lavande

Știm că această perioadă nu este deloc ușoară, mai ales dacă ai decis să stai acasă și să respecți recomandările autorităților competente. Totuși, nu te-am uitat, motiv pentru care am decis că, odată cu sosirea primăverii, ar trebui să te surprindem cât mai plăcut și să îți răsplătim fidelitatea.

Așadar, surpriza pe care ne-am gândit să ți-o oferim la început de primăvară debutează cu un nou model de stilou din lemn: stiloul Baron Lavande. Acest instrument de scris modern iese în evidență printr-un design simplist, însă rafinat.

Corpul său este confecționat din material compozit destul de dens, în nuanța lavandei, cu ușoare variații de culoare, iar forma hexagonală a suprafeței de unde se ține asigură o prindere facilă și sigură.

Părțile metalice ale stiloului Baron Lavande sunt suflate cu aur de 24 karate, iar apoi acoperite cu lac de protecție. Nici penița sa nu este mai prejos, fiind realizată din oțel cu vârful din iridiu, disponibilă în trei variante de grosime a scrisului (tip F, M și B).

Totuși, aceasta nu este singura surpriză pe care o avem pentru tine! Este vorba și despre un discount, în cuantum de 70 de lei, astfel încât să poți cumpăra noul stilou POENARI la suma promoțională, de doar 350 lei!

5 motive pentru care ne mândrim cu noul stilou Baron Lavande:

Culoarea inedită: știi deja că la POENARI livrăm calitate la cele mai înalte standarde, însă noul nostru model de stilou din lemn, Baron Lavande accentuează acest lucru mult mai bine. Nuanța sa este o premieră a brandului nostru, transformând acest produs în instrumentul de scris perfect atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Diversitate: stiloul de lux Baron Lavande este produsul ideal, indiferent dacă optezi pentru pentru a-l folosi la locul de muncă, pentru a-l dărui unei persoane dragi sau pentru a-l transforma în accesoriul potrivit în orice context. Mai mult decât atât, forma sa elegantă, alături de nuanța spectaculoasă a lavandei, îți va aduce o doză suplimentară de rafinament, ori de câte ori îl vei utiliza.

Fiabilitate: te-ai săturat de instrumentele de scris de duzină, pe care trebuie să le înlocuiești constant? Atunci, ai nevoie de un articol cu o durată de viață îndelungată, care să nu presupună dificultăți în folosire, dar nici în mentenanță, iar noi îți recomandăm acest model, care îți va fi alături de fiecare dată, fără probleme.

Producție la nivel de artă: ți-am zis că la POENARI confecționăm manual fiecare stilou în parte? Ei bine, așa este: mâinile dibace din atelierul nostru lucrează, în condiții de maximă siguranță și protecție, combinând pasiunea pentru frumos cu talentul și creativitatea. În acest mod, a luat ființă și stiloul Baron Lavande, care simbolizează prospețimea, pozitivitatea și speranța.

Prețuri corecte și competitive pentru calitate înaltă: suntem un brand 100% românesc, care punem accent pe corectitudine atât în relația cu clienții noștri, cât și cu ceilalți colaboratori. Astfel, îți oferim stilori de lux din lemn la prețuri avantajoase, iar în această perioadă stiloul Baron Lavande beneficiază de o ofertă de nerefuzat.

Intră pe site-ul nostru și lasă-ne să îți aducem un motiv de bucurie: încearcă noul stilou POENARI Baron Lavande și împărtășește-ne părerea ta!

Lăsați un comentariu