3 idei de cadouri cu care nu vei da greș de 8 Martie!

3 idei de cadouri  cu care nu vei da greș de 8 Martie!

Sensibile, dar puternice, empatice, dar hotărâte și, în același timp, capabile să ne înfrumusețeze fiecare moment: femeile!

Fie că este vorba despre mama, bunica, fiica, soția sau cea mai bună prietenă, orice bărbat se bucură de cel puțin o prezență feminină în viața sa. Întrucât luna martie este denumită și luna femeii, în fiecare an pe data de 8, reprezentantele sexului frumos sunt sărbătorite ca la carte de către cei dragi.

Și cum poți aduce o doză de veselie în viața acelei femei care se asigură constant că zâmbetul nu îți lipsește de pe buze? Ei bine, ți-am pregătit în continuare o listă cu cele mai potrivite cadouri prin care o poți surprinde de Ziua Internațională a femeii:

1. Un buchet de flori primăvăratice

Un dar cu care niciodată nu vei da greș atunci când vrei să înduioșezi o femeie este un buchet de flori, mai ales dacă este format din florile specifice primăverii (sau din florile sale preferate, dacă îi cunoști gusturile) și însoțit de o felicitare scrisă din suflet.

Nu este deloc un secret faptul că femeile reacționează la frumos și nici că florile sunt un simbol al purității, motiv pentru care asigură-te că nu vei omite să i-l oferi femeii iubite în această zi specială.

2. O carte despre succesul în afaceri

Spiritul întreprinzător al femeilor poate fi observat nu doar în mediul profesional, ci și prin fiecare acțiune sau gest al acestora.

De altfel, știm și că reprezentantele sexului frumos sunt, prin natura lor, dornice de a se documenta temeinic înainte de a lua o decizie importantă.

Prin urmare, o carte despre succesul în afaceri oferită cadou poate fi ocazia perfectă pentru a o încuraja pe femeia de lângă tine să se dezvolte armonios și să își pună spiritul întreprinzător în funcțiune.

3. Un stilou de lux gravat cu un mesaj simbolic

După cum am zis și mai sus, femeile sunt caracterizate prin sensibilitate, sens în care un mesaj emoționant gravat pe un dar simbolic o va cuceri fără doar și poate pe cea iubită.

De asemenea, stilourile POENARI întruchipează rafinamentul și eleganța, fiind confecționate dintr-un material aparte, așa cum este lemnul. Orice model de stilou din lemn de pe www.poenari.ro, destinat femeilor, este realizat manual, în nuanțe calde, astfel încât cea care va primi acest dar să fie pe deplin surprinsă.

         

Bineînțeles, femeile trebuie sărbătorite în fiecare zi pentru ceea ce reprezintă, însă de 8 Martie este vorba în totalitate despre ele. Nu uita să îi reamintești femeii dragi din viața ta cât de specială este pentru tine, oferindu-i un cadou care să o înveselească și care să îi facă ziua cu mult mai frumoasă.

Ție care idee de cadou ți se pare cea mai potrivită pentru a o bucura pe una dintre cele mai importante persoane din viața ta? Te așteptăm pe www.poenari.ro cu modele unice de stilouri de lux, confecționate manual din lemn, care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi!

Lăsați un comentariu