3 reguli de igienă personală care te pot salva de la îmbolnăvire

3 reguli de igienă personală care te pot salva de la îmbolnăvire

COVID 19 – de câte ori ai auzit această denumire în ultimele săptămâni? Într-adevăr, la momentul de față, ne confruntăm cu una dintre cele mai atipice situații din istorie.

În fața unui virus care ne amenință pe zi ce trece tot mai mult starea de sănătate, din păcate, singura armă pe care o putem folosi spre a ne apăra de îmbolnăvire este igiena personală.

Din acest motiv, ți-am pregătit în rândurile de mai jos principalele reguli de igienă personală pe care ar trebui să le respecți constant, însă cu atât mai mult în această perioadă:

#1. Spălatul mâinilor

Întrucât mâinile noastre intră cel mai des în contact cu diverse suprafețe sau obiecte, autoritățile competente ne recomandă să ne spălăm pe mâini cât mai des, cel puțin 20 de secunde.

De altfel, în situația în care trebuie să mergem într-un loc public, în care nu putem evita contactul mâinilor cu diverse suprafețe care, la rândul lor, au fost atinse de mai multe persoane, putem apela la mănușile de unică folosință, pe care după utilizare trebuie să le aruncăm.

Spălarea și igienizarea mâinilor este deosebit de importantă, în special înainte să ne atingem fața sau alimentele, spre a preveni contactarea sau răspândirea acestui virus. În acest sens, ideal ar fi să folosim soluții și săpunuri cu rol intens antibacterian.

#2. Dezinfectarea frecventă a suprafețelor și a obiectelor pe care le folosim mai des

Cercetătorii au demonstrat faptul că noul coronavirus poate supraviețui timp de mai multe zile pe diverse suprafețe, ceea ce îl face să devină nu doar extrem de contagios, dar și ușor de contactat.

Cele mai recomandate metode de sterilizare și dezinfecție sunt produsele pe bază de clor sau de alcool, cu ajutorul cărora prevenim răspândirea virusului.

#3. Utilizarea unui instrument de scris propriu

Strâns legată de punctele anterioare este și necesitatea de a semna diverse documente în spațiile publice sau la locul de muncă. Pentru a evita intrarea în contact cu acele obiecte de uz intens, te sfătuim să folosești propriul instrument de scris, pe care ulterior îl vei steriliza și dezinfecta corespunzător.

Astfel, magazinul nostru online www.poenari.ro îți stă la dispoziție constant cu stilouri de lux, confecționate din lemn, în diverse modele și culori. Pe de altă parte, un stilou rafinat este accesoriul cel mai potrivit în orice context și îl vei putea folosi și ulterior, nu doar în aceste situații critice.

Atelierul nostru lucrează în permanență spre a-ți pune la dispoziție o gamă de instrumente de scris de lux, în așa fel încât să le poți comanda direct de acasă, din confortul propriei locuințe.

Suntem un brand 100% românesc, care are în spate nu doar experiență, ci și pasiune, tocmai pentru a onora toate comenzile la timp, dar și pentru a proteja starea de sănătate a clienților, respectiv a personalului nostru.

Prin urmare, încearcă să ții cont de toate regulile de igienă personală pe care ți le-am prezentat mai sus și delectează-te cu instrumentele de scris rafinate disponibile pe www.poenari.ro!

Lăsați un comentariu