Cumpără-ți stiloul potrivit de acasă, fără să mai mergi în magazine!

Cumpără-ți stiloul potrivit de acasă, fără să mai mergi în magazine!

Cu toate că specialiștii ne recomandă să ne bucurăm cât mai mult de confortul propriei locuințe în această perioadă, asta nu înseamnă și că nu putem să mai sărbătorim evenimentele importante din viața noastră, așa cum sunt zilele de naștere sau alte momente semnificative.

Indiferent dacă ești în căutarea cadoului ideal pentru o femeie sau pentru un bărbat, pentru o persoană apropiată sau nu, sau, pur și simplu, a produsului de care ai nevoie, stiloul de lux este cel mai potrivit dar.

Rafturile virtuale ale magazinului nostru online, sunt mereu pregătite pentru a te surprinde, dar și pentru a-ți satisface preferințele de la A la Z.

Știai că instrumentele de scris POENARI sunt confecționate manual, din diferite tipuri de lemn, care au o semnificație simbolică? De fapt, fiecare produs care ne poartă numele, chiar dacă este vorba despre un stilou sau despre un pix de lux, este rezultatul pasiunii, dar și al măiestriei mâinilor dibace din atelierul nostru.

Iată cum să alegi stiloul perfect de pe poenari.ro în câțiva pași simpli:

Primul criteriu după care trebuie să te ghidezi este utilizatorul său. Astfel, dacă avem în discuție o femeie, indicat ar fi să optezi pentru stilouri de dimensiuni reduse, instrumentele de scris pentru bărbați fiind o idee mai mari.

De asemenea, tot în funcție de acest criteriu, alegem și culoarea produsului. Pe poenari.ro găsești atât nuanțe mai vesele (precum sunt roz perlat, roșu intens, vișiniu), ideale pentru reprezentantele sexului frumos, cât și variante coloristice clasice (negru, albastru marin, albastru clasic, nuanța măslinului, maro închis și nu numai), destinate bărbaților.

Odată ce te-ai decis asupra specificațiilor de mai sus, trebuie să te hotărăști și în privința modelului: este mai potrivit un design cât mai simplist sau unul cu elemente exterioare ieșite ușor în relief? Nu ai încă o idee despre cum ar trebui să arate stiloul din lemn pe care urmează să îl oferi în dar unei persoane speciale? Nu este cazul să te îngrijorezi, pe site-ul nostru dispui de mai multe variante, în așa fel încât să nu dai greș cu opțiunea selectată.

De altfel, este necesar să iei în calcul și varianta de grosime a scrisului (scris subțire, scris cursiv sau scris cursiv și semnături), respectivul tipul de peniță: aceasta poate fi placată cu aur sau bicoloră (aur și rodiu).

Te interesează un cadou mai personal? Atunci alege varianta de personalizare a stiloului din lemn și/sau a cutiei alături de care vine însoțit acesta. În acest mod, odată cu un dar rafinat, transmiți și un mesaj pe care destinatarul și-l va aminti cu drag ori de câte ori va folosi acel instrument de scris.

Nu în ultimul rând, trebuie să selectezi limba în care să fie eliberat certificatul de autenticitate al stiloului cumpărat și, bineînțeles, accesoriile dorite (pungă pentru cadou și convertor pentru călimară).

Nu-i așa că pe www.poenari.ro alegerea cadoului perfect este o etapă extrem de ușoară? Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii și urmărește-ne pe contul de Facebook și Instagram pentru a fi mereu la curent cu noutățile în materie de instrumente de scris de lux!

Lăsați un comentariu