Ce tip de peniță de stilou este potrivită pentru tine?

Ce tip de peniță de stilou este potrivită pentru tine?

Dacă sunteți un iubitor de obiecte de scris elegante și unice, sunteți cu siguranță familiarizați cu marca de stilouri Poenari. Un simbol absolut al calității și respectului pentru tradiții, stilourile Poenari au arătat că prin lucrul cu mâinile se poate învinge orice mașinărie de producție și că frumusețea își are înfipte rădăcinile în lemn. Am tăiat, am șlefuit, am finisat și am transformat masivitatea lemnului în artă.

Stiloul este un instrument atemporal, care îți va oferi multă plăcere să scrii și care va crea o relație unică cu tine.

De-a lungul timpului, stiloul a fost cel mai folosit instrument de scris și tot el este cel care transmite cuvintelor mai mult sens și mai multă emoție. Nu există obiect care să redea mai bine trăirile personale ca stiloul deoarece acesta este singurul instrument care vă însoțește gândul.

Cu siguranță, vă va oferi foarte multă inspirație în scrisul vostru de mână, așa că faceți-vă timp pentru a vă așterne cât mai des ideile pe hârtie. Ce plăcere pură să simți penița alunecând pe hârtie printre degete și să o auzi perindând pe aceasta. 

Alegeți unicitate, alegeți stilourile Poenari

Vă recomandăm înainte de a alege un stilou, să ne puneți toate întrebările de care aveți nevoie, astfel încât să faceți o alegere potrivită.

Alegerea peniței stiloului

Penița este, probabil, cea mai importantă parte a stiloului tău. Materialul folosit va avea un impact foarte mare asupra scrisului.

Alegerea peniței stiloului este o decizie personală, iar Poenari vă oferă diferite dimensiuni de penițe.

Penița Poenari este realizată din otel cu vârful din iridiu, disponibilă in trei variante de grosime a scrisului:
-tip F (Fine) cu scris subțire 0,5 mm, recomandată pentru scris cursiv-lent;
-tip M (Medium) cu un scris de 0,6-0,7 mm, recomandată pentru scris cursiv;
-tip B (Broad) cu scris de 0,8 mm, recomandată atât pentru scrisul cursiv cât și pentru semnături.


Peniţa poate fi de asemenea placată cu aur sau bicoloră (aur și rodiu).

Aveți scrisul de mână micuț și fin? Atunci alegeți penița F(Fine). 

Penițele M (Medium) sunt cele mai populare și permit, așa cum sugerează și numele lor, un vârf perfect pentru tipul de scris mediu.

Penițele din categoria B (Broad) sunt rezervate pentru scrisul mai mare mare sau pentru semnături.

 Dacă nu știți ce tip de peniță să alegeți, alegeți tipul de peniță M(Medium) care satisface cea mai mare parte dintre utilizatori.

În general, persoanele care au scrisul mai mic, ușor și precis vor prefera o peniță subțire spre deosebire de iubitorii de scris mai mare care vor alege o peniță mai mare.

Fabricate manual în inima atelierului nostru, stilourile Poenari, pe lângă faptul că vă oferă o experiență sublimă de scris, vă invită să faceți o călătorie fascinantă în inima artei tradiționale și să vă bucurați de aceste obiecte de scris elegante și nobile.

Lăsați un comentariu