De ce să alegi să scrii cu stilou Poenari?

De ce să alegi să scrii cu stilou Poenari?

Considerat uneori un obiect de artă, alteori un obiect de colecție, stiloul este și va rămâne instrumentul suprem de scris. Un număr foarte mare de oameni aleg să scrie zilnic cu acest obiect. Dar de ce să alegi să scrii cu stiloul?

Indiferent dacă este utilizat pentru arta caligrafiei sau pentru scrisul de zi cu zi, stiloul trimite un mesaj simbolic puternic. Acesta este motivul pentru care deține un loc de onoare în cele mai nobile profesii: avocați, medici, profesori etc.

Cu toate acestea, deținerea unui stilou nu este un privilegiu rezervat unei elite și există o mulțime de motive întemeiate pentru a scrie cu un stilou.

Scrisul este baza societății noastre. Aproape în fiecare zi, folosim un obiect de scris pentru a nota cuvinte, fie că este vorba de un context profesional sau personal. Pentru simplitate și caracter practic, a devenit aproape obișnuit astăzi să scrii cu pixul.

Cu toate acestea, iubitorii scrisului de mână, papetărie, caligrafie sau pur și simplu iubitorii de lucruri frumoase, nu se pot limita la scrisul de mână cu un simplu pix.

Scrisul de mână cu stiloul provoacă senzații diferite spre deosebire de oricare alt obiect de scris: vârful peniței în contact cu hârtia, fluiditatea mișcării corpului stiloului, agilitatea scrisului, zgomotul fricțiunii pe hârtie. Atâtea senzații care fac actul scrisului sublim și plin de grație.

Cuvintele care sunt puse pe hârtie câștigă parcă mai mult impact atunci când sunt scrise cu un stilou. Acesta conferă un scris de mână unic, din care reiese toată personalitatea celui care scrie. Astfel, instrumentul de scris, la fel ca arta scrisului, întruchipează un mesaj social puternic, care exprimă toată singularitatea noastră, pe care o afișăm astfel cu mândrie în ochii lumii.

Stiloul: un simbol social puternic

Stiloul este mai mult decât un instrument simplu, este un obiect prețios, atemporal, pe care îl păstrăm câțiva ani, poate pentru o viață întreagă și, uneori, chiar se transmite din generație în generație. Acest aspect etern îl face să rămână un obiect de o frumusețe incomparabilă.

Se pare că există o aură de nobilime foarte puternică în jurul stiloului. Ustensilă prelucrată fin, demnă de cele mai bune piese de colecție, stiloul Poenari ia forme care variază de la un model la altul și care se adaptează fiecărei mâini care îl deține.

Simbolul social este puternic: scrisul cu stilou necesită delicatețe, finețe, dexteritate și precizie, ceea ce transmte astfel un mesaj puternic în ochii celorlați.

Viitorul stiloului

De asemenea, stiloul poate fi personalizat pentru a deveni o adevărată operă de artă prețioasă și rară. Astfel au apărut pe piață stilourile Poenari. Acestea fac posibil scrisul de mână cu un stilou și mai bogat în sens.

Fiecare stilou întărește aspectul nobil și prestigios al scrisului. Oferim modele de stilouri unice, iar acum te invităm în lumea Poenari să descoperi catalogul nostru și să alegi modelul pe care îl vom crea special pentru tine!

Lăsați un comentariu