De ce sunt stilourile Poenari un cadou special?

De ce sunt stilourile Poenari un cadou  special?

Căutați cadouri sau doriți să vă exprimați recunoștința față de oamenii care v-au susținut în ultimul an? Sau poate doriți să oferiți clienților, angajaților și partenerilor de afaceri un produs deosebit, unic, dar util în viața lor de zi cu zi?

Stilourile Poenari reprezintă unul dintre cele mai populare instrumente de scris. Ele garantează că îi vor face pe toți fericiți. Dar, poate vă întrebați ce face din stilouri unul dintre cele mai populare cadouri pentru clienți?

Practică zilnică

Cele mai bune cadouri ar trebui să fie plăcute din punct de vedere estetic, dar și utile persoanelor dragi, angajaților și partenerilor de afaceri. Le oferiți astfel cadouri practice pe care le pot folosi pentru a lua notițe, a semna documente, formulare și chiar pentru a nota idei.

Un stilu personalizat este un cadou de lungă durată

Aceste instrumente de scris personalizate sunt deosebite și unice. Oamenii tind să le păstreze și să le folosească mai mult decât orice alte cadouri. De asemenea, pot rezista utilizării constante nu numai de către proprietar, ci și de către oricine le folosește.

Cumpărarea unui stilou drept cadou poate fi o investiție inițială mai ridicată, dar cu un cost redus pe unitate, mai ales atunci când este utilizat în mod regulat. Prin urmare, stilourile pot oferi o rentabilitate excelentă a investiției pe termen lung. Pixurile personalizate Poenari cresc, de asemenea, gradul de cunoaștere a mărcii și generează interes și curiozitate pentru clienți și nu numai.

Avantajul stilourilor Poenari este că prezintă numele sau marca unui brand într-un mod subtil. Logo-ul unei mărci sau numele va fi văzut de fiecare dată când cineva folosește stiloul. De asemenea, atrag atenția atunci când sunt afișate la recepție, pe un suport pentru stilou, sau inclusiv la buzunarul cămășii. Cu toate acestea, acest mediu de marketing pune subtil și în subconștient marca și numele vostru în mintea oamenilor. Este posibil ca, pe moment, clienții să nu aibă nevoie de produsele sau serviciile voastre, dar, când vor vedea numele sau logo-ul se vor gândi imediat la afacerea voastră atunci când va apărea oportunitatea.

Imaginea mărcii 

Deși sunt utilizate în primul rând pentru a exprima recunoștința în timpul sărbătorilor, sau pur și simplu pentru a oferi un cadou, stilourile Poenari promovează și brand-ul în ochii clienților și contribuie la o imagine și o relație pozitivă. 

Creșterea vânzărilor

Cadourile cum ar fi stilourile Poenari, vă ajută să creați clienți fideli gata să vă susțină marca. Simplul act de a oferi stilouri și alte cadouri îi face pe oameni să se simtă speciali și apreciați. Clienții care se simt apreciați sunt mai predispuși să recomande sau să cumpere produsele și serviciile voastre pentru a vă susține brand-ul.

Există o multitudine de tipuri, forme și culori care definesc pixurile si stilourile meșterite încat nu credem că vor fi vreodată două identice.. și cu toate acestea, pentru a spori gradul de unicitate și personalizare, ele sunt inscriptionate cu numele posesorului.

Este uimitor cum simplul act de a oferi stilouri și pixuri poate avea un astfel de efect atât asupra clienților, cât și asupra afacerii.

Vizitați poenari.ro și obțineți propriile stilouri pentru cadourile voastre de sărbători din acest an!

 

Lăsați un comentariu