Cât de bine îți cunoști partenerul? Uite ce indică felul în care scrie

Cât de bine îți cunoști partenerul? Uite ce indică felul în care scrie

Se spune că putem petrece zeci de ani alături de o persoană fără să îi cunoaștem în totalitate personalitatea. Deși există numeroase posibilități prin care o persoană poate fi „citită” de către partener, scrisul de mână este un atu important pentru partenerii curioși.

Iată ce calități are o persoană în funcție de modalitatea în care scrie:

Înclinația scrisului

Încă din copilărie, învățăm să scriem către dreapta. Bineînțeles, lucrul acesta se aplică în cazul în care nu este vorba despre persoanele stângace sau despre arabi (aceștia scriu de la dreapta spre stânga și, implicit, înclinația normală a scrisului se inversează).

Felul în care partenerul tău înclină literele îți va arăta extrem de multe despre nivelul său emoțional. Astfel, dacă scrisul său este deosebit de înclinat în partea dreaptă, acesta este o fire extrovertită care adoră să socializeze. Pe de altă parte, înclinația scrisului către stânga (sau un scris drept) este asociată persoanelor introvertite.

Scrisul apăsat

Conform experților în grafologie, presiunea pe care o persoană o aplică pe foaia de hârtie, în timpul scrierii, reflectă gradul de profunzime al propriilor sale sentimente.

Prin urmare, scrisul foarte apăsat (care chiar rupe foaia de hârtie cu vârful stiloului) indică faptul că aceasta este o persoană pasională, care trăiește cu intensitate absolut fiecare emoție, fie ea pozitivă sau nu. În schimb, cei care ating cu grijă filele de hârtie în timpul scrisului se dovedesc sensibili și, de asemenea, își tratează partenera/ partenerul cu respect.

Spațiul dintre cuvinte

În situația în care partenera / partenerul tau scrie lăbărțat și lasă spații relativ mari între cuvinte, nu ai de ce să te îngrijorezi. Acest lucru este dovada faptului că ea / el este o fire metodică, foarte grijulie și, mai ales, precaută. Contrar așteptărilor, un scris înghesuit le este specific persoanelor zgârcite care își direcționează atenția până și asupra celor mai mici detalii.

Direcția scrisului

Foarte puțini sunt cei care reușesc să scrie cât mai drept pe o foaie albă de hârtie. De aceea, se consideră că scrisul care tinde în partea de sus a paginii este un bun indicator pentru firile optimiste. La fel și invers, scrisul care tinde în partea de jos îi caracterizează pe cei pesimiști.

Totodată, traiectorie concavă a modului de scriere îți poate sugera faptul că partenerul este genul care se entuziasmează imediat, însă abandonează la fel de repede.

 

Fără îndoială, toate aspectele prezentate anterior reprezintă simple repere cu privire la personalitatea partenerului și nu o certitudine. Totuși, oricare ar fi modalitatea în care preferă să scrie, poți împărtăși cu el / ea aceste detalii spre a-i afla părerea sau le poți corela și cu felul în care persoana se comportă.

Nu ai reușit până acum să îi observi scrisul de mână? Atunci, te sfătuim să îl / o surprinzi cu un stilou de lux în așa fel încât să ai oportunitatea de a-i „analiza” calitățile și defectele, conform noțiunilor de mai sus. Te așteptăm pe site cu o colecție complexă de stilouri în nuanțe și modele diversificate.

         

Lăsați un comentariu