TOP 3 accesorii esențiale în călătoriile de afaceri

TOP 3 accesorii esențiale în călătoriile de afaceri

Nu mai e deloc mult și, în curând, ne vom putea relua activitatea profesională, ceea ce include, bineînțeles, și călătoriile de afaceri. Totuși, oricât de bine pregătiți suntem pentru astfel de situații, mereu există momente stresante sau stânjenitoare pe care le-am fi putut evita cu succes cu o doză suplimentară de atenție.

Ai întâlnit vreodată un potențial colaborator, însă nu ai avut la îndemână suportul pentru cărțile de vizită? Să amintim și de acel moment când, pentru a semna un document, ai fost nevoit să împrumuți un instrument de scris de la cei din jur?

Cu toții am avut astfel de întâmplări! De aceea, înainte de a-ți pregăti bagajul, încearcă să nu uiți de cele mai utile accesorii, indispensabile în călătoriile de afaceri:

1. Ceasul de mână

Nici nu se pune problema să călătorești fără ceas, mai ales dacă optezi pentru un model care se potrivește perfect cu ținutele tale office. Acesta este un accesoriu important nu doar în cazul întrevederilor profesionale, ci și în viața de zi cu zi. Cu siguranță, atunci când călătorești în interes de serviciu, cel mai stânjenitor lucru care ți se poate întâmpla este să întârzii.

Din acest motiv, ceasul de mână ar trebui să fie printre primele articole din bagajul tău, indiferent de locația spre care te îndrepți. Punctualitatea este o calitate definitorie a oricărei persoane, îndeosebi în mediul business.

2. Stiloul de lux

Este un obiect clasic, are un aer rafinat și, mai mult decât atât, transmite un nivel înalt de profesionalism. Câți antreprenori de succes ai observat să împrumute un instrument de scris de la ceilalți?

De fapt, stiloul este considerat a doua carte de vizită a oamenilor de afaceri, fiind însoțitorul ideal la întrevederile business. Avem numeroase modele și culori pe site, tot ce trebuie să faci este să alegi varianta care te caracterizează cel mai bine. Ți se potrivește mai mult stiloul Baron Azure, Classic Emerald sau cel Office Black?

Știai că stilourile noastre pot fi și personalizate? Ce alt mod mai aparte de a le arăta celor din jur cât de atent ești la micile detalii, decât cu ajutorul unui stilou personalizat cu un mesaj motivațional?

Ce va spune stiloul de lux despre tine? În primul rând, faptul că ești atent la propria imagine, că apreciezi calitatea și lucrurile bine făcute, dar, în special, că întotdeauna gestionezi cu succes situațiile neprevăzute, fără să îți fie frică de noile provocări ce pot să apară.

3. Suportul pentru cărți de vizită

De fiecare dată, călătoriile în interes de serviciu sunt o oportunitate excelentă de a întâlni noi surse de colaborare, fie ele de natura furnizorilor, a clienților sau chiar și a resursei umane.

Astfel, suporturile pentru cărțile de vizită le sunt mai mult decât indispensabile antreprenorilor bine pregătiți, care transformă orice șansă într-o reușită.

 

Ție ce accesorii ți se par vitale în călătoriile business? Între timp, nu uita să arunci o privire pe site-ul nostru: cu siguranță, vei găsi un model de stilou din lemn care să ți se potrivească perfect!

Lăsați un comentariu