Test de personalitate: ce trăsături indică culoarea cernelei?

Test de personalitate: ce trăsături indică culoarea cernelei?

Poate nu ai acordat niciodată atenție acestui aspect, însă unii oameni aleg nuanța cernelei ghidându-se după emoții, fie voluntar, fie fără intenție. Astfel, culoarea pe care ai selectat-o pentru a scrie cu stiloul tău preferat este pe cât se poate de reprezentativă, reflectând ce tip de personalitate te caracterizează.

Te-ai întrebat vreodată ce caracteristici relevă nuanța cernelei?

Cerneala albastră este considerată cea mai comună opțiune, fiind disponibilă oriunde în comerț. Studiile de personalitate arată faptul că persoanele care optează pentru această variantă cromatică au un temperament cald, fiind extrem de prietenoase și de primitoare.

Un albastru luminos indică o latură destul de sensibilă, uneori lipsită de energie, atât din punct de vedere fizic, cât și pe plan emoțional. Cei care preferă să scrie cu albastru închis sunt, pe de altă parte, mereu săritori și dornici de a duce la bun sfârșit toate task-urile din viața de zi cu zi, indiferent de nivelul de dificultate sau de impedimentele pe care le întâlnesc.

Cerneala neagră: pot fi spuse extrem de multe lucruri despre oamenii care selectează acest sortiment. Chiar dacă, la prima vedere, par destul de simpli, este doar o aparență. În realitate, este vorba despre personalități dominante și extrem de responsabile în orice domeniu (profesional, sentimental, etc).

De altfel, cei care fac parte din această categorie au o abordare conservatoare și rareori aleg cu inima, mizând întotdeauna pe rațiune. În general, deciziile pe care le iau sunt mereu ferme, fiind firi ambițioase și nu foarte răbdătoare, evitând să își împărtășească gândurile sau sentimentele cu ceilalți.

Cerneala roșie: emoțiile joacă un rol deosebit de important. Aici se includ persoanele pasionale, energice, care adoră să fie în centrul atenției în orice context. Totuși, în anumite situații, acestea au o imagine de sine exagerată, căutând excesiv admirația celor din jur.

Dornice să experimenteze și să încerce lucruri noi în permanență, își pot încadra atât cariera, cât și activitățile zilnice în domenii creative și artistice.

Cerneala verde este caracteristică unor personalități agile, însă care nu profită de fiecare dată de oportunitățile ce se ivesc, întrucât exagerează cu autoanaliza.

De regulă, aceste persoane se plictisesc foarte repede și caută cele mai simple mijloace prin care să își atingă scopurile, fără să depună prea multe eforturi.

Cerneala purpurie / mov este aleasă de către oamenii săritori, care doresc constant să îi ajute pe cei din jur, chiar și atunci când nu li se solicită implicarea. Cu siguranță, nu sunt firi impulsive, spontane sau aventuroase ci, dimpotrivă, se dovedesc deosebit de stabile și de familiste.

Tu ce nuanță alegi pentru cerneala stiloului tău? Indiferent de culoarea care te caracterizează cel mai bine, ți-am pregătit o colecție de stilouri de lux, confecționate din lemn, care să se potrivească din plin cu personalitatea ta.

Așadar, dacă tot dispui de mai mult timp liber și stai acasă, nu ezita să accesezi catalogul nostru online și să îți alegi modelul preferat de stilou! Te așteptăm cu o gamă diversificată de instrumente de scris, în diverse modele și nuanțe!

Lăsați un comentariu