Stiloul Poenari, mult mai mult decât un simplu stilou

Stiloul Poenari, mult mai mult decât un simplu stilou

Cu cât ne maturizăm mai mult, cu atât apreciem mai mult lucrurile frumoase, accesoriile de modă frumoase și obiectele care însoțesc viața noastră de zi cu zi. Stiloul poate fi purtat ca un accesoriu de modă. Buzunarul jachetei, butoni, cravate, papioane, ceasuri, curele din piele, genți, pe scurt, orice poate îmbunătăți aspectul și orice poate afirma stilul unei persoane, iar printre aceste accesorii de modă, clasificăm și stiloul în categoria „must have”, cu alte cuvinte, elemente esențiale.

Stiloul, greutatea accesoriilor pentru domni

Nu este util să ai întotdeauna un pix la tine? Desigur, da, este la fel de util ca un ceas. Ce ar putea fi mai elegant decât să scoți un stilou superb din buzunarul interior al hainei? Pentru a scrie niște notițe sau pur și simplu pentru a-l înmâna cuiva care are nevoie de el, este indicat să scoți la iveală un obiect elegant care să știe să îți sublinieze eleganța și gustul pentru obiecte frumoase. 

În era ultra-digitalizării, pixurile se găsesc aproape exclusiv în școli. Ele sunt, de asemenea, o specie pe cale de dispariție înlocuită treptat de tastaturi și alte ecrane digitale. E-mailul are scrisori aproape condamnate, iar SMS/ MMS au distrus cărțile poștale. Scrisorile noastre sunt scrise pe un computer. Chiar și medicii încep să-și tasteze rețetele pe tastaturi (spre deliciul farmaciștilor). Dar, ar trebui oare să renunțăm la scrisul de mână, la stilouri și pixuri? Nu, evident, chiar dacă scriem mai puțin de mână, cred că putem atribui stiloului în special o nouă misiune.

Modelele Poenari sunt o odă adusă eleganței și rafinamentului românesc. Concepute ca opere de artă pentru unii, bijuterii pentru alții și, prin urmare, ca obiecte ale dorinței , aceste stilouri și pixuri întruchipează o nouă viziune a eleganței. La îndemână, desigur, dar funcția lor depășește cu mult scrisul. Aceste stilouri se potrivesc perfect în lumea modei pentru bărbați și femei, reinventându-se ca accesorii de modă esențiale.

Proiectate în România de meșteri specialiști, stilourile Poenari sunt pur și simplu sublime. Fiecare stilou se distinge prin capacul său gravat meticulos și finisajele fine și elegante. Eleganța lor se reflectă și în designul lor unic.

Cum se poartă un stilou drept accesoriu de modă?

Astăzi, deținerea și purtarea unui stilou este ceva diferit.

Să-l aveți întotdeauna la îndemână: acestea sunt dotate cu o clemă, astfel încât să poată fi agățate pe marginea unui buzunar. Astfel, fixați-l în buzunarul interior al sacoului de costum.

Ca orice obiect prețios și bijuterii, trebuie să manipulați stiloul cu finețe și eleganță.

Un sfat: scoate-l din buzunar cu 2 degete, degetul mare și arătătorul, de parcă ai fi apucat mânerul unei cești de cafea din porțelan. Apoi trageți ușor, astfel încât clipul să scape treptat din materialul sacoului. În cele din urmă, scoateți ușor capacul, întotdeauna cu două degete, pentru a dezvălui elegant acest obiect de colecție.

Stiloul este cel pe care îl folosești pentru a „scrie” în sensul nobil al termenului, devenind o forma de reprezentare a stilului personal, un accesoriu modern, un obiect de colectie sau chiar un simbol al statutului.

Lăsați un comentariu