Munca de acasă: productivitate sau lipsă de rezultate?

Munca de acasă: productivitate sau lipsă de rezultate?

Munca de acasă – pentru multe persoane un vis transformat în realitate, însă pentru altele un adevăr coșmar. Cu siguranță, job-urile care îți permit să lucrezi din confortul propriei locuințe au numeroase avantaje, dintre care cel mai important este flexibilitatea.

Totuși, atunci când ești înconjurat de familie sau de multiplele activități casnice, există șanse destul de mari să nu îți poți duce la bun sfârșit task-urile profesionale și să îți pierzi concentrarea.

Cum să devii mai eficient?

La prima vedere, să muncești de acasă pare destul de simplu, însă realitatea este cu totul alta. Te sfătuim să îți pui capacitatea de organizare în funcțiune, astfel încât să obții rezultatele dorite, fără ca monotonia sau rutina să se instaleze. Pentru a-ți eficientiza activitățile, vei avea nevoie de:

#1. Un spațiu de lucru ordonat

Job-urile de acasă implică un mediu profesional diferit de cel obișnuit, de la birou. Prin urmare, principala tentație cu care te vei confrunta este desfășurarea activităților de pe canapea sau chiar din pat.

Cu toate că, în teorie, sună minunat, îți va fi extrem de dificil să te relaxezi ulterior, stând întins pe pat sau pe canapea, odată ce asociezi astfel de locuri cu problemele sau stresul serviciului.

Îți recomandăm să delimitezi clar locurile din casă, în așa fel încât, atunci când lucrezi, să te poți concentra cu desăvârșire, iar atunci când te recreezi, să o faci fără impedimente.

#2. Liniște

Spre deosebire de atmosfera de la locul de muncă, când toată lumea din jurul tău lucrează, cea de acasă poate fi mult mai provocatoare, mai ales dacă ai copii. De aceea, indicat ar fi să intri în contact cât mai puțin posibil cu ceilalți membri ai familiei, odată ce te-ai așezat la birou.

Totodată, chiar dacă ești în confortul propriei locuințe, nu vei reuși să prosperi decât dacă îți iei toate task-urile în serios și îți dai interesul să le finalizezi cu succes.

#3. Instrumente de calitate

Dacă ai terminat de amenajat biroul de acasă, pe lângă calculator sau laptop, îți mai lipsește și un stilou de calitate.

De ce spunem asta? Ei bine, deoarece, în această perioadă dificilă, nu este nici confortabil și nici ușor să mergi la magazin doar pentru a-ți cumpăra un pix. Știm că pixurile din comerț sau majoritatea instrumentelor de scris de pe piață nu sunt deloc rezistente în timp și, mai mult decât atât, îți îngreunează munca.

Spre a scrie nu doar mai repede, dar și mai frumos, ți-am pregătit un stilou nou, într-o culoare primăvăratică: este vorba despre stiloul de lux Baron Lavande, confecționat 100% manual, din lemn.

Bineînțeles, catalogul nostru online îți stă la dispoziție cu numeroase alte variante de stilouri din lemn, înalt calitative, potrivite atât pentru reprezentantele sexului frumos, cât și pentru bărbați. Îți garantăm nu doar un stilou de lux cu o durată de viață uimitoare, ci și un accesoriu rafinat pentru zilele când te vei reîntoarce la birou.

 Așadar, tu ești pregătit să obții rezultate excelente, lucrând de acasă? Nu ezita să accesezi catalogul nostru online, pentru a beneficia de promoțiile de primăvară la stilourile din colecția Baron!

Lăsați un comentariu