Evită monotonia de la birou și răsfață-te cu un stilou de lux!

Evită monotonia de la birou și răsfață-te cu un stilou de lux!

Te-ai reîntors la locul de muncă după o binemeritată perioadă de pauză, însă monotonia își face simțită prezența tot mai mult? Este perfect normal ca, după un interval mai lung de timp în care ai avut ocazia să te relaxezi și să lași stresul job-ului deoparte zilele de la birou să ți se pară anoste.

Totuși, nu este cazul să te demoralizezi și nici să te îngrijorezi. Avem soluția perfectă pentru tine care te poate ajuta să îți reintri în ritm cu un plus de rafinament. Ți-am stârnit curiozitatea? Ei bine, este vorba despre stilourile noastre de lux, confecționate manual din lemn sau din alte materiale prețioase.  

Negru, albastru, verde, maro, roșu, roz sau vișiniu?

Destul de multe opțiuni, nu-i așa? Indiferent care este nuanța ta preferată, catalogul nostru online îți stă la dispoziție cu o colecție diversificată de instrumente de scris disponibile în nuanțe plăcute, sugestive și relaxante.

Nu, nu ne lăudăm, ci apreciem bunul gust și creativitatea. De aceea, fiecare stilou ce ne poartă numele vine într-o culoare aparte care reușește nu doar să alunge monotonia ci și să te stimuleze din punct de vedere vizual.

Spre exemplu, nuanța intensă de roșu aprins a stiloului Office Fantasy te încurajează să duci la bun sfârșit orice task, să găsești cele mai practice rezolvări la problemele cu care te confrunți și, totodată, să îți faci punctul de vedere remarcat.

Design simplist și elegant sau complex și rafinat?

Nu suntem toți adepții unui stil clasic, așa cum nici stilul modern nu este potrivit oricărei persoane. Cu toate acestea, am luat în calcul numeroase detalii și am gândit cu atenție până și cea mai măruntă componentă, astfel încât să mulțumim chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Catalogul nostru online te întâmpină cu stilouri din lemn realizate într-un design simplist, cu linii drepte și cu un aspect elegant, dar și cu o gamă de instrumente de scris complexe, cu modele pronunțate, în funcție de propriile tale preferințe.

În acest mod, fie că faci însemnări banale, fie că semnezi un document important, o faci cu stil!

Inspirația vine în momentul în care nu te aștepți!

Ți s-a întâmplat vreodată să te inspire un citat pe care l-ai observat într-un loc cu adevărat neobișnuit?

Cum ar fi dacă ai începe fiecare zi la locul de muncă cu un citat motivațional care să te determine să ai o atitudine încrezătoare de la prima oră a dimineții? Ei bine, stilourile noastre pot fi personalizate în funcție de mesajul dorit. În acest fel, vei fi întâmpinat zi de zi cu doza de energie necesară spre a face față cu succes monotoniei.

 

În cazul în care încă nu te-am convins că stilourile noastre de lux reprezintă modalitatea optimă de a evita rutina de la birou, te lăsăm să te convingi singur: accesează catalogul nostru online și descoperă ce model te inspiră la maximum!

Brandul nostru se bucură de o vastă experiență în realizarea instrumentelor de scris de lux, 100% autentice, motiv pentru care îți garantăm că vei fi mulțumit pe deplin!

Lăsați un comentariu