De ce stiloul se alege în funcție de caracteristicile utilizatorului?

De ce stiloul se alege în funcție de caracteristicile utilizatorului?

Nu este deloc un secret faptul că stilourile se numără pe lista celor mai inspirate idei de cadouri, indiferent dacă urmează să fie dăruite unor persoane apropiate sau nu. Bineînțeles, după cum am afirmat în numeroase rânduri anterioare, nu orice model de stilou poate fi oferit în dar, ci doar acele instrumente de scris deosebite, realizate cu atenție la detalii, din materiale speciale care se bucură de o durată de viață însemnată.

Totuși, alegerea stiloului de lux este o decizie  personală, de aceea este recomandat să se țină cont de personalitatea utilizatorului. Ce trebuie să avem în vedere?

Detaliile legate de formă

Astfel cum se observă și pe site-ul nostru, stilourile sunt de mai multe forme și dimensiuni, începând de la cele reduse ca mărime, ideale pentru adolescenți sau pentru reprezentantele sexului frumos și până la acele modele o idee mai impunătoare, care li se potrivesc bărbaților.

Cu siguranță, atât mărimea, cât și forma unui instrument de scris trebuie să fie selectate în raport cu alura utilizatorului, nu numai spre a-i ușura acestuia procesul de scriere, ci și spre a-i sublinia, după caz, feminitatea sau masculinitatea.

Ce reflectă nuanța stiloului?

Întrucât fiecare colecție de stilouri este disponibilă în numeroase culori, devine esențial să cunoaștem simbolistica fiecărei tonalități în parte pentru a lua o decizie care să nuanțeze pe deplin personalitatea persoanei ce va folosi acel instrument de scris.

Stilourile de lux negre reflectă o personalitate independentă și accentuează încrederea în sine. În general, acestor instrumente de scris li se potrivesc „ca o mănușă” persoanelor hotărâte, puternice, care pun preț pe stilul personal și pe eleganța proprie, având o prestanță deosebită. Pot fi dăruite antreprenorilor, oamenilor de afaceri, șefilor de stat, etc.

Stilourile de lux albastre sunt ideale pentru persoanele energice, prietenoase, care au o personalitate ce invită întotdeauna la relaxare și la entuziasm. De asemenea, nuanțele de albastru indică buna capacitate organizatorică și meticulozitatea. Pot fi dăruite medicilor, contabililor, juriștilor, etc.

Stilourile de lux roșii sunt perfecte pentru persoanele ambițioase, creative, care își doresc să se bucure de succes atât pe plan profesional cât și din alte puncte de vedere. În general, roșu este o culoare îndrăzneață care conturează curajul și pasiunea. Pot fi dăruite: profesorilor, medicilor, liber-profesioniștilor, etc.

Stilourile de lux verzi caracterizează generozitatea, compasiunea, sugerând o prezență caldă și primitoare. Mai mult decât atât, această culoare relevă centrul emoțional din cadrul oricărui grup. Pot fi dăruite psihologilor, terapeuților, persoanelor pasionate de călătorie, etc.

 

Așadar, ori de câte ori suntem nevoiți să căutăm cadoul perfect care să depășească așteptările persoanei ce urmează să îl primească, stilourile de lux ne vor scoate din încurcătură. Cu toate acestea, înainte de a vă decide asupra modelului, culorii sau formei sale, nu uitați de sfaturile de mai sus care vă vor ghida spre luarea celei mai bune decizii.

Vă așteptăm pe Poenari.ro cu modele unicate de stilouri de lux, confecționate manual dintr-un material aparte, așa cum este lemnul, precum și din metale prețioase, care vor încânta preferințele oricărui iubitor de frumos.

Lăsați un comentariu