Scrisorile de dragoste - oglinda sufletului pe o foaie de hârtie

Scrisorile de dragoste - oglinda sufletului pe o foaie de hârtie

Poate că în secolul vitezei, scrisorile de dragoste par demodate. Totul e pe repede înainte, numai suntem obișnuiți să scriem nici măcar mesajele în întregime pentru că utilizăm emoticoane. Se spune că dragostea adevărată, care te cuprinde în întregime o cunoști o dată în viață. Un astfel de sentiment merită orice efort. Chiar dacă nu se observă, dragostea este cel mai puternic și mai valoros sentiment. Banii vin și pleacă, responsabilitățile zilnice nu ne vor ocoli niciodată, dar iubirea îi face pe oameni cu adevărat bogați. O scrisoare de dragoste este perfectă pentru a readuce la viață romantismul de odinioară.

Scrierea unei scrisori de dragoste implică timp cu tine și introspecție. Scrisul de mână cu un stilou stărnește latura creativă și te lasă să zbori printre gânduri. Stilourile din gama noastră au fost create special pentru a readuce pasiunea scrisului și pentru deschide din nou paginile istoriei. Să nu uităm că cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile au pornit datorită scrisorilor de dragoste.

Mulți bărbați sunt mai orientați spre acțiune, iar psihologia feminină pare de neînțeles. Dacă stăm să analizăm, latura feminină înseamnă emoții, sensibilitate, gingășie. Chiar dacă pare de la sine înțeles că iubești o persoană, cuvintele vor aduce o completare ce țin flacăra pasiunii mereu aprinsă. Scrisorile de dragoste rămân ca o amprentă a sufletului, o dovadă eternă a iubirii.

De ce să scrii o scrisoare de dragoste?

Scrisorile de dragoste erau cu siguranță mai populare în trecut, când soldații se luptau în războaie și bărbații plecau în călătorii care îi îndepărtau de dragostea lor, luni sau chiar ani la rând. Odată cu apariția mijloacelor moderne de comunicare, scrisorile de dragoste și, în general, scrisorile au fost înlocuite de mesaje și diverse aplicații de chat.

Dar, scrisorile poartă o semnificație pe care nicio formă modernă de comunicare nu o poate înlocui. O scrisoare scrisă de mână este ceva tangibil, care rămâne peste ani. Scrisorile sunt păstrate și prețuite ca o parte a sufletului. Mesajele text și email-urile nu vor putea transmite niciodată asemenea emoții. Scrisorile de dragoste pe care le oferi soției sau iubitei tale sunt testamente în istoria iubirii tale.

Sufletul tău pereche nu trebuie să fie departe pentru ca tu să-i scrii o scrisoare. O scrisoare de dragoste este potrivită chiar și atunci când dormi alături de cineva special în fiecare noapte. Este o șansă de a-ți exprima sentimentele într-un mod mai pasional decât o faci în fiecare zi. O femeie nu îți va reproșa niciodată că ești prea romantic. Ele vor să știe că te simți în continuare la fel ca atunci când v-ați întâlnit prima dată.

Cum să scrii o scrisoare de dragoste?

Dacă ești ești opersoană care își exprimă cu ușurință sentimentele și ești pasionat de scris, atunci o scrisoare de dragoste nu ar însemna o provocare. În acest caz, găsește un loc relaxant, alege stiloul și cerneala preferată și așterne-ți gândurile. Pentru persoanele care nu au inspirație, în cele ce urmează vor fi prezentate câteva sfaturi legate de cum ar trebui scrisă o scrisoare de dragoste.

1. Începe prin a specifica scopul scrisorii. Vrei ca sufletul tău pereche să știe imediat că aceasta este o scrisoare de dragoste și nu o notiță care să îi dea bătăi de cap. Începeți cu ceva de genul: „M-am gândit astăzi cât de mult te iubesc și că nu îți spun suficient. Așa că am vrut să mă așez și să-ți scriu că mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi.”

 

2. Amintește de o întțmplare romantică de care v-ați bucurat în timpul relației. Ceea ce este special la un cuplu este că voi doi aveți o istorie comună, o istorie care este unică pentru voi și iubirea voastră. Astfel, cel mai bun mod de a începe o scrisoare de dragoste este să te referi la o amintire comună; acest lucru evocă sentimente din istoria voastră împreună, iar cuvintele vă pot readuce în acel moment. De exemplu, începeți prin a spune: „Încă îmi amintesc clar momentul în care ai venit la petrecerea prietenei tale, purtând acea rochie roșie uimitoare. Zâmbetul tău a luminat toată încăperea. Am știut imediat că trebuie să te cunosc. Am ieșit până afară pe terasă, ca să încerc să-mi fac curaj și să mă gândesc ce să spun. Dar nu a fost de folos; Am rămas fără cuvinte când m-am apropiat de tine. M-am îndrăgostit la prima vedere.”

 

3. Poți adăuga o secțiune despre lucrurile pe care le iubești la ea. Ar fi indicat să treci de la trecut la prezent cu o replică de exemplu „Și iată-ne la mai bine de un deceniu mai târziu și încă mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi”.

 

4. Spune-i toate lucrurile pe care le iubești la ea. Înainte de a scrie această secțiune, conturează o listă pe o foaie separată, cu toate lucrurile pe care le iubești la ea. Gândește-te la caracteristicile ei fizice, la personalitatea ei, la caracterul ei și la toate lucrurile minunate pe care le face pentru tine. Apoi, transformă aceste aspecte în propoziții. „Cred cu adevărat că ești cea mai frumoasă femeie din lume. Iubesc mirosul părului și al pielii tale. Zâmbetul tău îmi ridică moralul chiar și în cele mai rele zile ale mele. Iubesc râsul tău și capacitatea ta de a găsi umor în orice situație. Sunt atât de recunoscător pentru tot ceea ce faci pentru mine, de la cinele delicioase până la stilul tău optimist și jucăuș de a face lucrurile.”

 

5. Spune-i cum s-a schimbat viața ta de când ai cunoscut-o. „Mă completezi cu adevărat. Acești ultimi câțiva ani au fost cei mai fericiți din viața mea. Nu pot să cuprind în cuvinte cât de norocos mă simt că ești mereu alături de mine și mă completezi.”

 

6. Reafirma-ti dragostea si angajamentul. „Te voi iubi mereu, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla, la bine și la greu. Voi avea mereu grijă de inima ta.”

 

7. Termină cu o replică care rezumă dragostea ta. „Îmi doresc să îmbătrânim împreună.” „Dragostea mea pentru tine nu se va sfârși niciodată.” „Ești cea mai bună prietenă și sufletul meu pereche și te voi iubi până la sfârșitul tuturor timpurilor.”

 

Este în regulă să greșești. Cea mai importantă regulă este să fii complet sincer. Scrie doar acele lucruri pe care le simți cu adevărat. Acest lucru va împiedica faptul ca scrisoarea să pară exagerată sau nepotrivită cu relația voastră. Nu uita că scrisul pe hârtie cu un stilou te va ajuta să aducă la lumină latura creativă. Pentru inspirație, te invităm să alegi un stilou original Poenari, pe care să îl păstrezi în timp ca dovadă dragostei voastre. Nu uita că un stilou unic, este mai mult decât un instrument de scris, acesta va rămâne ca un simbol în viața ta.

 
Lăsați un comentariu