Cum poți surprinde un bărbat deși nu îl cunoști foarte bine?

Cum poți surprinde un bărbat deși nu îl cunoști foarte bine?

Nu sunteți de prea mult timp împreună, însă se apropie ziua sa de naștere? Îl cunoști de puțin timp, dar simți nevoia să îi dăruiești un cadou special? Urmează o dată specială pentru amândoi?

Ei bine, alegerea cadoului perfect poate fi o misiune dificilă chiar și atunci când este vorba despre o persoană apropiată, cu ale cărei gusturi și preferințe suntem familiarizați. Cu toate că nu dispui de prea multe indicii care să te ajute să găsești darul ideal, nu este cazul să intri în panică. Iată ce trebuie să faci:

Descoperă ce contează cel mai mult pentru el!

Cu siguranță a primit cândva un cadou special, de care își amintește și acum cu plăcere. Rolul tău este să afli ce anume a apreciat la acel dar și de ce l-a impresionat atât de mult. Este genul de persoană pentru care contează darurile materiale sau cele simbolice?

Comunicarea este o cheie importantă de care te poți folosi în situația în care nu cunoști încă suficient de bine o persoană. Cu cât îi adresezi mai multe întrebări, cu atât ai șansa de a afla detalii prețioase.

Pune accent pe detalii!

Dacă până acum nu ai remarcat ce nuanțe preferă și de ce, acum este momentul oportun să fii mai atentă la toate detaliile de acest gen. Începând de la felul în care se îmbracă, anotimpul pe care îl așteaptă cu nerăbdare și până la culorile favorite, toate aceste aspecte îți vor fi de folos pentru a-ți face o idee despre personalitatea și felul său de a fi.

Află cât de multe poți de la prietenii săi!

Se spune că prietenii sunt familia pe care ne-o alegem singuri. Cu alte cuvinte, prietenii săi apropiați îl cunosc cel mai bine. Astfel, aceștia îți vor putea clarifica nelămuririle pe care le ai și, chiar mai mult, îți vor oferi indicii prețioase despre ceea ce preferă.

Ce are cu adevărat nevoie?

Deseori, atunci plănuim să surprindem pe cineva cu un cadou, avem tendința de a ne concentra atenția asupra acelor produse pe care noi înșine le considerăm utile, fără să ținem cont de faptul că destinatarul se poate confrunta cu alte necesități decât ale noastre. Așadar, încearcă să iei în calcul nevoile pe care partenerul tău le are și ce anume i-ar putea simplifica viața.

 

Iată de ce nu vei da greș cu un pix de lux personalizat:

  1. Cadourile personalizate au o însemnătate aparte!

Fie că te-ai decis să personalizezi cadoul cu o imagine sau cu un text care vă reprezintă (data la care v-ați cunoscut, o expresie pe care o folosiți doar unul cu celălalt, un nume de alint, un citat care îl inspiră, etc), un lucru este cert: vei reuși să îi transmiți faptul că este o persoană specială pentru tine și că nu ai ales un dar la întâmplare, ci ai încercat să îl surprinzi cât mai plăcut.

  1. Pixurile de lux sunt considerate obiecte de colecție!

Ce să îi oferi unei persoane care pare că are totul și nu își mai dorește sau nu mai are nevoie de nimic? Fără discuție, un instrument de scris premium reprezintă un adevărat obiect de colecție, care rezistă sub influența factorului timp și care îi va aminti întotdeauna de tine.

  1. Pixurile de lux sunt accesoriile perfecte pentru un bărbat!

Indiferent dacă privește scrisul de mână ca pe o activitate relaxantă sau nu, un pix de lux îi va fi de folos atât în activitatea de zi cu zi, cât și la locul de muncă. Orice bărbat influent, care pune preț pe imaginea și pe statutul său, deține propriul instrument de scris, care îl scoate din încurcătură ori de câte ori trebuie să semneze sau să noteze ceva.

 

BONUS: 3 modele de pixuri POENARI cu care îl vei cuceri!

 

#1. Pixul Alpha Ocean Waves cucerește preferințele utilizatorului prin amestecul de nuanțe vibrante. Denumirea „Ocean Waves” nu a fost aleasă la întâmplare, ci reflectă cromatica spectaculoasă, ce ne poartă cu gândul la caracterul imprevizibil al oceanului. Inelele metalice aurii pun în evidență intensitatea culorilor variate de albastru regăsite în design-ul acestui instrument de scris premium. Este potrivit bărbaților care trăiesc din plin și găsesc în fiecare zi o ocazie pentru a se bucura de viață.

#2. Pixul Alpha Imperial Green transmite rafinament și eleganță la cele mai înalte cote. Cu o nuanță uniformă, sobră, acest instrument de scris premium atrage prin simplitate, având un design clasic. Cu un sistem de închidere/deschidere rotativ extrem de fiabil și ușor de folosit, este destinat bărbaților responsabili, care atrag aprecierea celor din jur prin rezultatele obținute, perseverență și ambiție.

#3. Pixul Alpha Gentleman este unul dintre cele mai spectaculoase instrumente de scris din oferta noastră. Design-ul său extrem de clasic și de simplist îl transformă într-unul dintre cele mai elegante pixuri de lux posibile. Poate fi oferit acelor bărbați care, prin natura lor, se diferențiază cu ușurință de cei din jur și care reușesc să se bucure de succes în orice domeniu.

 

Ce trebuie să mai știi? La POENARI, procesul de personalizare a instrumentelor de scris se realizează prin gravură cu laser pe capacul pixului, paralel cu clama și pe partea stângă comparativ cu aceasta. Deoarece gravarea presupune arderea materialului și a lacului, rezultă un text de culoare neagră, imposibil de șters, până și sub influența factorului timp. De asemenea, gravarea pixului cu text, precum și personalizarea cutiei ce îl însoțește cu text este un serviciu pe care îl oferim în mod gratuit clienților noștri.

Descoperă acum noua noastră colecție de pixuri de lux Alpha, astfel încât să îi oferi partenerului tău cea mai inedită surpriză!

Lăsați un comentariu