Noua colecție de stilouri Alpha 46 - stil și rafinament la cote maxime

Noua colecție de stilouri Alpha 46 - stil și rafinament la cote maxime

Stilul masculin s-a reinventat, iar diferitele tipuri de personalități se pot remarca ușor în rândul bărbaților prin haine, accesorii, activități și nu numai. Spre exemplu, bărbații care adoptă un stil elegant vizează materialele de calitate, originalitatea și o atenție minuțioasă asupra detaliilor.

Deoarece imaginea este pe primul loc, chiar și când vine vorba de accesorii, acești bărbați alocă mult timp pentru a achiziționa produse de lux. Stilourile reprezintă un trend atemporal în sfera bărbaților stilați.

În cele ce urmează vă vom prezenta noua colecție de stilouri de lux, din gama Alpha 46, inspirate din personalitatea bărbaților de succes.

 

Stilourile Alpha 46 - design masculin și eleganță

Cu toate că suntem învăluiți de era tehnologiei, stilourile sunt un accesoriu elegant, care evidențiază personalitatea și bunul gust al fiecărei persoane.

Inspirat din punctele forte ale masculinității alfa, noua gamă de stilouri Alpha 46 vine cu un nou design. Accentele masculine, stilul impunător, dar rafinat sunt doar câteva criterii ce au conturat realizarea acestor stilouri.

Așa cum ne-am obișnuit clienții, stilourile Alpha 46 sunt mai mult decât simple instrumente de scris, acestea fiind stilizate cu tranziții fine de nuanțe și îmbogățite prin inserții metalice aurii, argintii sau rose, menite să confere note aparte de lux și rafinament.

 

Stilouri Alpha 46 - specificații tehnice din Atelierele Poenari

 • Capacele stilourilor se deschid prin înfiletare;
 • Aceste modele de stilouri au inclus convertorul premium pentru alimentarea cernelii din călimară;
 • Convertorul se poate detașa, astfel încât poate fi alimentat separat cu cerneală sau poate fi înlocuit cu rezerve clasice de cerneală;
 • Penița Poenari este placată cu aur, ceea ce dă un plus de eleganță și este realizată din oțel cu vârful din iridiu;

 

Dimensiuni aproximative cu o marjă de 1-2 g, sau 1-2 milimetri)

Lungimea stilourilor:

 • Cu capacul închis, stiloul are 140 mm;
 • Corpul stiloului are 130 mm;
 • Cu capacul în spatele stiloului, lungimea este de 160 mm;

Grosimea stilourilor:

 • Corpul stiloului are o grosime de 13.85 mm;
 • Capacul stiloului are aproximativ 15.5 mm;
 • Gripul sau partea de care este ținut stiloul are 11-12 mm;


Greutatea stilourilor:

 • Stiloul împreună cu capacul are 34 grame;
 • Corpul stiloului are 22 grame.

 

Culori în funcție de personalitatea masculină

Noua gamă de stilouri Alpha 46 conține o gamă de nuanțe speciale pentru domni. Mai mult decât atât, inserțiile metalice aurii, argintii sau rose denotă un plus de eleganță, ce se potrivește fiecărei personalități masculine.

Culorile spun mai multe despre personalitate decât crezi. Fiecare nuanță transmite o energie aparte și de aceea uneori alegem nuanțele hainelor sau a accesoriilor aproape inconștient, în funcție de starea de spirit.

Există totuși o culoare preferată după care ne ghidăm preferințele în general. Iată ce tip de personalitate denotă fiecare model de stilou Alpha 46.


1. Stilou Alpha 46 Deep Sea

Stiloul Deep Sea din gama Alpha 46 din catalogul nostru este reprezentat de culoarea albastră și de inserțiile metalice aurii. Este un stilou perfect pentru bărbații care știu ce își doresc de la viață, care sunt independenți și care sunt înconjurați de succes pe toate planurile.

Albastrul este culoarea adevărului și a înțelepciunii. Acest model de stilou este perfect pentru mediul office și în cadrul evenimentelor formale.

 


2. Stilou Alpha 46 Cyber Gray

Acest model de stilou, gri, cu inserții metalice argintii este perfect pentru domnii perfecționiști, care pun accent pe organizarea lucrurilor la un alt nivel. Stilourile Cyber Gray se potrivesc mediilor bussiness orientate spre profilul tehnic.

Culoarea gri exprimă echilibru, respectarea tiparelor și raționament logic.

 


3. Stilou Alpha 46 Journey

Stiloul Journey în nuanțe olive și cu inserții metalice aurii sunt ideale pentru bărbații care preferă călătoriile. Cularea olive (verde măslin) reprezintă o personalitate nobilă.

 

Frunzele de măslin fiind recunoscute ca simbol regal încă din marea ascensiune a Imperiului Roman. Persoanele care preferă verdele sunt ambițioase, curajoase și nu acceptă eșecul.

 


4. Stilou Alpha 46 Leader

Un stilou Leader din gama Alpha 46 denotă eleganța clasică la un alt nivel. Negru, cu inserții metalice aurii, acest model îi reprezintă cu adevărat pe bărbații care nu mai au nevoie de prezentări. Bărbații care aleg stiloul Leader au atins deja culmile succesului și au devenit o inspirație pentru cei din jur.

Din perspectiva personalității, negrul este o nuanță ce evidențiază putere și autoritate. În combinație cu inserțiile metalice aurii, acest stilou este în sine o carte de vizită pentru orice bărbat de succes.

 


5. Stilou Alpha 46 Pacto

Culoarea verde închis combinată cu inserțiile metalice argintii evidențiază o persoană puternică, ambițioasă și responsabilă. De obicei bărbații care preferă culoarea verde închis au adesea o stabilitate financiară demnă de invidiat. O altă caracteristică de personalitate asociată cu această nuanță ține de abilitatea specială în relaționarea cu oamenii.

Un astfel de stilou este perfect pentru bărbații care sunt specialiști în diversele arii ale marketing-ului și în domeniile ce presupun abilități excelente de comunicare.

 

6. Stilou Alpha 46 Thunder

Stiloul Alpha 46 Thunder are nuanțe de albastru închis, cu inserții metalice argintii. Argintiul este specific persoanelor meticuloase, responsabile și care pun mare accent pe muncă.

Deoarece albastrul este culoarea înțelepciunii, aceste stilouri îi reprezintă perfect pe bărbații organizați, care își construiesc mereu planuri și tipare.

 

7. Stilou Alpha 46 Winner

Acest model de stilou, în nuanțe de negru și inserții metalice rose este ideal pentru a scoate în evidență o personalitate artistică, în care pasiunea este transformată într-o activitate de succes.

Inserțiile rose denotă un caracter specific persoanelor nonconformiste, originale, care văd lumea dintr-o perspectivă unică. Negrul este asociatul eleganței și definește luxul.

 


8. Stilou Alpha 46 Words

Culoarea gri denotă sobrietate și capacitatea de a reflecta. Este o nuanță ce evidențiază neutralitatea și capacitatea unei persoane de a rămâne imparțială și obiectivă indiferent de context. Din perspectivă psihologică, această culoare este asociată cu auto-controlul, modestia, loialitatea, respectul și stabilitatea.

Împreună cu inserțiile metalice aurii, acest stilou reprezintă succesul, experiența, fiind inspirat din rafinamentul stilului vintage.

 


Fiecare stilou este confecționat manual în Atelierele Poenari, iar procesul de fabricare poartă amprenta creativității. Pornind de la ideea că un stilou este mai mult decât un un simplu instrument de scris, vă invităm să alegeți stiloul masculin care vă scoate în evidență personalitatea.

Indiferent că alegeți un stilou pentru uzul personal sau doriți să faceți un cadou de neuitat pentru bărbatul special din viața dumneavoastră, vă invităm să descoperiți noile stilouri Alpha 46, menite să evidențieze personalitatea masculină, într-o manieră inovativă.

Lăsați un comentariu