Cele 5 ingrediente cheie ale unui stilou de lux

Cele 5 ingrediente cheie ale unui stilou de lux

Încă din copilărie, stiloul ne-a ajutat să ne conturăm viitorul profesional. Dacă în anii gimnaziali, învățam să scriem cât mai citeț cu ajutorul său, în prezent, stiloul de lux reprezintă unul dintre instrumentele de bază ale oamenilor pregătiți, care se respectă și care, de altfel, țin la propria imagine.

Totuși, ce caracteristici trebuie să întrunească un astfel de stilou, pe care să îl accesorizăm cu mândrie carierei noastre de succes? Ți-am pregătit, în rândurile ce urmează, principalele ingrediente ale unui instrument de scris premium:

1. Modelul care te reprezintă

Unele persoane preferă un stil cât mai clasic și simplist, iar altele sunt mai atrase de ideea de extravaganță. Acest lucru se aplică, bineînțeles, și în materie de stilouri.

Cu toate acestea, un stilou de lux este definit, în primul rând, de modelul său. La Poenari, ne mândrim cu instrumentele de scris rafinate, pe care le producem manual, cu atenție până la cele mai mici detalii.

Așadar, modelele stilourilor noastre sunt alese în așa fel încât să reflecte stilul personal al utilizatorului, indiferent de situație. Începând de la formele rotunjite, cele ieșite în relief și până la cele clasice, fiecare stilou în parte are o doză de unicitate.

2. Culoarea care te inspiră în fiecare zi

Uneori, o simplă pată de culoare ne poate face ziua cu mult mai bună. De aceea, stilourile de lux POENARI sunt disponibile în cele mai „fine” nuanțe.

În cazul în care nu ne crezi, te lăsăm să te convingi cu ochii tăi: intră pe www.poenari.ro și descoperă varietatea de nuanțe care te vor înveseli, chiar și în cele mai neplăcute momente. Ce părere ai despre turcoaz închis, roz perlat, vișiniu intens sau albastru marin?

3. Detaliile care fac diferența

Câteodată, bijuteriile depășesc imaginația și devin atipice. Dar cine spune că atipic nu înseamnă, de fapt, cu adevărat excepțional?

Noi, la Poenari, mizăm pe excelență. Tocmai din acest motiv, perlele capătă un alt sens, cu totul nou, iar cele mai prețioase metale pot fi purtate acum într-o manieră diferită.

Spre exemplu, stiloul nostru Baron Pearl nu este confecționat doar din lemn, ci și din pulbere de perle, iar rodiul și aurul sunt principalele condimente din rețeta celor mai speciale instrumente de scris care ne poartă numele.

4. Penița care spune totul

Te-ai întrebat vreodată care este sufletul unui stilou și ce anume dă contur și formă fiecărui cuvânt pe hârtie?

Întrucât ne plac lucrurile bine făcute, am creat instrumente de scris care redefinesc într-un mod suprinzător noțiunea de rafinament.

Prin urmare, penița nu face excepție de la regulă: realizată din oțel, cu vârful din iridiu, penița Poenari poate fi selectată în funcție de varianta dorită de grosime a scrisului și, de asemenea, poate fi placată fie cu aur, fie cu aur și rodiu.

5. Nota personală

În ultimul rând, dar nu și mai puțin importantă este opțiunea de personalizare a stiloului. Și pentru că este vorba despre ingredientele rețetei de succes a instrumentelor noastre de scris, considerăm că personalizarea este cireașa de pe tort sau, mai bine zis, elementul care completează cu grație celelalte componente.

Tu ce alegi? Un nume care îți amintește de o persoană dragă, un cuvânt care simbolizează cât alte o sută de cuvinte, o dată care transmite emoție sau o frază care te încarcă cu energie pozitivă?

Dacă noi nu am reușit să te convingem, lasă stilourile de lux Poenari să vorbească în numele nostru: intră pe site și descoperă motivul pentru care ne mândrim cu aceste opere de artă în miniatură!

Lăsați un comentariu