Ce cadouri le dăruim celor mai importante persoane din viața noastră?

Ce cadouri le dăruim celor mai importante persoane din viața noastră?

Ne imaginăm măcar o secundă fără prezența lor? Cu siguranță, nu. Prin urmare, de ce să nu le facem la rândul nostru, cele mai frumoase surprize pentru a le arăta constant aprecierea pe care le-o purtăm?

Începând de la cel mai bun prieten care ne trezește un zâmbet pe buze chiar și în cele mai triste sau monotone zile, de la părinții care ar da orice să ne vadă împliniți și până la alte persoane de preț din viața noastră, fiecare are un om special în jurul său, care merită din plin toată atenția sa.

Deși, uneori, îi cunoaștem mai bine decât pe noi înșine, momentul în care căutăm cadoul perfect pentru aceștia devine cu adevărat copleșitor. Poate din prisma faptului că ne dorim să compensăm toate bucuriile pe care ni le aduc sau poate pentru că știm cât este de greu să transmitem o emoție reală cu ajutorul lucrurilor materiale. Tocmai din acest motiv, ne-am gândit la cele mai deosebite cadouri pe care le putem dărui oamenilor speciali care ne înseninează zilele, astfel încât să livrăm zâmbete mai des:

Un album foto – din dorința de a imortaliza fericirea

Ne este cunoscut faptul că, odată cu trecerea timpului, amintirile, oricât de fericite ar fi, devin neclare. Totuși, într-o societate în care facilitățile oferite de smartphone-uri primează, ne este mult mai facil să imortalizăm acele momente pe care vrem să le păstrăm vii pentru eternitate: fie un zâmbet sincer, fie o zi importantă, o strângere de mână sau chipul unei persoane iubite.

Colecționează amintiri pentru cei dragi și dăruiește-le bucurii, ambalate frumos sub forma unui album foto.

Un stilou de lux – din plăcerea de a nu uita ziua de ieri

Știm că timpul este cea mai mare resursă de care dispunem, dar și cel mai mare inamic cu care ne confruntăm zi de zi. Asta deoarece, indiferent de cât de mult timp ni se pare că avem, acesta trece inimaginabil de repede, fără să îl putem ține pe loc.

Hai să încercăm prin cuvinte să întârziem timpul să mai gonească. Hai să ne bucurăm și azi de ceea ce a fost ieri, trăind, totodată, în prezent. Lasă clipele trecute să facă parte din ziua de astăzi prin intermediul unui stilou de lux, care, la rândul său, încapsulează emoții aparent pierdute.

O bijuterie gravată – ocazia de a transmite energie pozitivă

Se spune că o bijuterie păstrează din energia persoanei care a dăruit-o. Fără îndoială, atunci când noi suntem cei care o oferim cadou, mai ales dacă vorbim despre cineva important din viața noastră, transmitem energie pozitivă, emoție și bucurie la o cotă maximă.

Gravând o bijuterie cu un mesaj unic și personal, îi acordăm destinatarului posibilitatea de a ne simți constant prezența și de a se încărca pozitiv ori de câte ori are nevoie de o doză de optimism.

După cum am afirmat în nenumărate rânduri, nouă, la Poenari, ne place să îi vedem pe oamenii din jurul nostru radiind de fericire. De aceea, de fiecare dată când îți propui să le înveselești pe cele mai speciale ființe din viața ta, te așteptăm cu bucurie și cu o gamă de instrumente de scris aparte, care, așa cum ți-ai dat seama, înglobează amintiri, sentimente și zâmbete.

Lăsați un comentariu