Cât trebuie să coste un stilou de lux?

Cât trebuie să coste un stilou de lux?

Principiul „Calitatea are prețul său și, bineînțeles, costă!” reușește, din nefericire, să descurajeze multe persoane care, astfel, optează deseori pentru produse mai puțin mulțumitoare.

În ceea ce privește scrisul de mână, am prezentat în numeroase rânduri beneficiile de care ne putem bucura odată ce practicăm cât mai des acest obicei și îi încurajăm pe toți cei care încă scriu cu stiloul să experimenteze cel puțin o dată influențele pe care un stilou de înaltă calitate le are asupra scrisului caligrafic.

La POENARI, suntem de părere că noțiunea de calitate prinde un înțeles aparte odată ce mânuiești cu grație un stilou confecționat manual din lemn sau din alte materiale prețioase. Cu alte cuvinte, calitatea capătă formă și nuanță, negru sau albastru pe hârtie, fiind ușor de diferențiat dintre toate celelalte opțiuni disponibile.

Totuși, ne mândrim și prin faptul că brandul pe care l-am consolidat de-a lungul timpului le oferă clienților un raport optim și avantajos între calitate și tarifele practicate. Este perfect adevărat că un stilou de lux nu va avea niciodată același preț ca un instrument de scris de duzină, realizat pe bandă rulantă, însă asta nu înseamnă nici că este vorba despre o investiție piperată, mai ales pentru cei care știu să aprecieze bunul gust, finețea și pasiunea dusă la nivel de artă.

Ce livrăm alături de stiloul POENARI?

Te-ai întrebat vreodată ce reprezintă un stilou de lux și prin ce anume se deosebește acesta de variantele similare existente pe piață? Iată ce achiziționezi, de fapt:

- Un cadou cu care nu vei da greș în niciun context

Fie pentru cineva drag, fie pentru o persoană care nu îți este tocmai apropiată, stiloul de lux se dovedește un cadou excepțional. În primul rând, acesta este un produs util pe care fiecare dintre noi îl putem folosi în viața de zi cu zi. De altfel, stilourile de lux exprimă eleganță la cel mai înalt nivel, fiind potrivite atât pentru femei cât și pentru bărbați.

- O metodă ideală de a inspira rafinament

Cel mai bun exemplu din această privință ni-l oferă șefii de stat și cei mai cunoscuți antreprenori de la nivel global, care, întotdeauna merg la întâlnirile oficiale însoțiți de propriul instrument de scris. Așadar, stiloul de lux reprezintă un accesoriu veritabil pentru oamenii de afaceri perseverenți, autentici și determinați.

- O piesă de colecție

Față de instrumentele de scris de duzină, stilourile de lux rezistă o perioadă îndelungată de timp având o durată de viață impresionantă. Cu siguranță, acesta nu este singurul motiv pentru care colecționarii le privesc cu mare interes. Materialele din care sunt confecționate contribuie în deosebit de mare măsură, mai ales dacă ne gândim la stilourile noastre din lemn și din metale prețioase.

Dacă încă te întrebi cât costă un stilou de lux, îți răspundem noi: nici mai puțin și nici mai mult raportat la cumulul de beneficii pe care ni le oferă! Nu mai sta pe gânduri și investește într-un produs autentic românesc, care transformă scrisul de mână într-o experiență unică și desăvârșită: accesează site-ul nostru, alege-ți modelul preferat și apoi împărtășește-ne părerea ta!

Lăsați un comentariu