Care este cadoul ideal pentru șeful tău? Iată cum să ieși din impas

Care este cadoul ideal pentru șeful tău? Iată cum să ieși din impas

Uneori, noțiunea de șef ne poartă cu gândul la deadline-uri, rapoarte și un nivel înalt de stres. Cu toate acestea, relația profesională și gradul de respect pe care i-l porți pot fi refliefate cel mai bine în momentul în care acesta își sărbătorește ziua de naștere.

Alegerea unui cadou inspirat pentru superiorul de la muncă poate să ne pună frecvent în dificultate, mai ales dacă nu îi cunoști pe deplin gusturile, preferințele sau lista de dorințe pentru ziua sa. De fapt, chiar și atunci când căutăm darul perfect pentru o persoană apropiată putem întâmpina dificultăți, de aceea suprinderea șefului devine mult mai provocatoare.

Ce cadou transmite profesionalism, respect și apreciere, fiind ideal pentru aniversarea șefului?

Deși timpul rămas pentru cumpărarea unui dar potrivit este scurt, te asigurăm că nu este cazul să intri în panică. Soluția nu este nici o sticlă de vin scumpă și nici o carte pe care ai citit-o recent sau alte obiecte impersonale, deloc semnificative.

Ce îți recomandăm? Ei bine, nici mai mult și nici mai puțin decât un produs autentic românesc, creat manual de către mâinile dibace din atelierul nostru. Este vorba despre unul dintre stilourile de lux POENARI din colecția Baron.

De ce sunt atât de speciale stilourile ce ne poartă numele?

În primul rând, datorită faptului că sunt confecționate dintr-un material atipic: lemnul. De asemenea, fiecare stilou din lemn de pe site-ul nostru transmite rafinament la o cotă înaltă, deosebindu-se cu ușurință de gama de instrumente de scris disponibile pe piață.

Totodată, îți oferim și posibilitatea de a personaliza stiloul cu mesajul dorit, în funcție de ceea ce consideri că îl va impresiona pe șeful tău la maximum. Poate fi ori un citat motivațional, o urare sinceră, un mesaj de apreciere sau un text amuzant, alegerea îți aparține pe deplin.

Nuanțele stilourilor Baron sunt extrem de diversificate, începând de la maro închis, albastru intens, negru și până la roșu aprins, iar design-ul simplist, cu linii drepte și cu aspect elegant asigură o prindere ușoară, fără a incomoda utilizatorul în timpul scrierii.

Chiar dacă nu sunt deloc puțini cei ce folosesc stiloul doar atunci când trebuie să semneze diverse documente, un instrument de scris de lux este util în numeroase circumstanțe, mai ales dacă ne raportăm la mediul de afaceri sau la un context business.

Pe de altă parte, stiloul Baron nu este nici un cadou foarte personal, dar nici nu pare ales la întâmplare, motiv pentru care i-l poți oferi atât unei femei, cât și unui bărbat, dovedindu-se mai mult decât un simplu produs necesar în activitatea profesională. Astfel, acesta poate fi considerat un accesoriu veritabil cu care orice antreprenor se va mândri, indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea.

         

Ești în impas și nu știi ce cadou este mai potrivit spre a-ți surprinde șeful? Accesează catalogul nostru online și alege unul dintre modelele de stilouri de lux din gama Baron! Îți garantăm că, indiferent de nuanță, șeful tău va fi plăcut impresionat!

Lăsați un comentariu