Caligrafia semnifică arta scrisului frumos

Caligrafia semnifică arta scrisului frumos

Epoca actuală se caracterizează prin e-mailuri și mesaje din ce în ce mai scurte. Dar, cu toate acestea, stilul personal de scris care se reflectă în compoziția textelor și a mesajelor scrise de mână reprezintă personalitate și apreciere, și este asociat cu creativitatea și pasiunea. Lucruri foarte importante, care, în era digitală sunt adesea insuficiente și dificil de exprimat. 

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că odată cu creșterea digitalizării s-a dezvoltat o tendință analogică în același timp. Această tendință este o mișcare în care arta scrisului primește din nou mai multă atenție. Pentru că adevărul este că cei care scriu de mână își pun mult mai conștient gândurile pe hârtie și își iau mai mult timp: timp pentru persoana care va citi textul, timp pentru a găsi cuvintele potrivite și timp pentru a scrie în mod conștient fiecare literă. Pentru a satisface aceste nevoi, stilourile Poenari permit scrisul cursiv și frumos, care stimulează nu numai creierul și abilitățile motorii, ci și dezvoltarea ideilor și a creativității.

Caligrafia semnifică arta scrisului frumos

Cu stilourile Poenari, scrisul devine mai frumos, datorită calității peniței de dimensiuni diferite care sunt puse în valoare prin lejeritatea actului de a scrie și care urmează cu ușurință cursivitatea gândurilor. Stiloul Poenari prezintă o suprafață nobilă și fiecare produs este unic, datorită lemnului, dar si din cauza mâinilor care niciodată nu reușesc să urmeze un tipar. Îmbinarea cu treceri fine dintre lemnul din care este lucrat corpul stiloului și părțile metalice creează un design atractiv și exclusivist.

Există o multitudine de tipuri, forme si culori care definesc pixurile și stilourile meșterite, încât nu credem vor fi vreodată doua identice, dar, cu toate acestea, pentru a spori gradul de unicitate si personalizare, ele sunt inscripționate cu numele posesorului.

Datorită corpului său de înaltă calitate și aderenței ergonomice, stiloul se potrivește ușor în mână atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci și conferă stiloului un design deosebit de elegant.

Însă, dincolo de atractivitatea obiectului, confortul și plăcerea de a scrie pe care le oferă stiloul Poenari sunt unice. O peniță care alunecă pe hârtie înseamnă mai puțină oboseală în cazul unei lungi sesiuni de scris și permite să urmăriți mai ușor firul gândurilor. Un stilou de bună calitate îmbunătățește scrisul de-a lungul timpului, devenind astfel mai stilizat.

Mai mult, scrisul cu stilou este un mod de a reveni la un produs care respectă mai mult mediul. Un stilou funcționează în moduri diferite, dintre care cel mai faimos este cu rezerve universale sau sistemul de convertor universal folosit pentru alimentarea stiloului cu cerneala din calimară.  Acesta din urmă face posibilă consumul de mai puțin plastic sau metal, deoarece nu înlocuim întregul stilou, ci pur și simplu o parte. 

Cu stilourile Poenari, textele scrise de mână primesc o notă foarte individuală și toată lumea își poate redescoperi și dezvolta stilul personal în lumea caligrafiei cu stilul personal de scris. Este minunat cum o mică bucată de lemn, transformându-se într-un stilou, îi permite omului să-și memoreze și să-și transmită atât de ușor gândul.

Lăsați un comentariu