Atunci când mărimea chiar contează: dimensiunea potrivită a stiloului!

Atunci când mărimea chiar contează: dimensiunea potrivită a stiloului!

Pornind de la o simplă idee, ne-am dat seama că absolut orice vis poate prinde contur și că totul este posibil, în special atunci când investești pasiune, determinare și, bineînțeles, o doză (mai mult decât recomandată) de încăpățânare.

Așadar, dacă încă nu ne cunoști povestea, află că aici, la Poenari, ne place să dăm sens fiecărui lucru: de aceea, ne-am încăpățânat să creăm un produs unic, care le oferă utilizatorilor senzații la fel de aparte. Este vorba despre stilourile de lux confecționate din lemn sau din alte materiale prețioase.

Poate ți se pare greu de crezut (așa am considerat și noi la început), însă lemnul este materialul fundamental pe care îl folosim în confecționarea instrumentelor de scris ce ne poartă numele. Și reușim să ne facem meseria la perfecție, transformându-l într-un rezultat final ce nouă, cel puțin, ne depășește așteptările de fiecare dată.

Stiloul de lux trebuie să i se potrivească utilizatorului ca o „mănușă”

Un instrument de scris de lux se diferențiază prin infinite caracteristici de stilourile obișnuite pe care le întâlnim frecvent pe piață. Pe lângă faptul că au un design special, ușor de remarcat, acestea se dovedesc accesoriile cu care orice persoană își poate însufleți o zi monotonă.

Știai că semnăturile realizate cu ajutorul unui stilou nu pot fi falsificate? Liniile trasate de penița unui astfel de instrument de scris funcționează similar amprentei umane, fiind unice și imposibil de reprodus în exactitate. Prin urmare, fiecare persoană trebuie să își aleagă un stilou care i se potrivește în totalitate, care îi reflectă personalitatea și care, totodată, îi oferă o stare de bine.

Începând de la peniță și până la forma perfectă

Suntem fascinați de ceea ce facem, motiv pentru care încercăm să ne îmbunătățim în permanență produsele. Pe site-ul nostru, iubitorii de frumos sunt întâmpinați de trei colecții principale de stilouri din lemn: Classic, Office și Baron.

Gama Classic cuprinde instrumente de scris ușoare, de dimensiuni nu foarte mari, care asigură un balans extrem de bun și care pot fi folosite atât de către reprezentantele sexului frumos, cât și de către persoanele de sex masculin. În acest caz, dimensiunea scrisului este standard (M-Mediu), de aproximativ 0,7-0,8 milimetri.

Stilourile din colecția Office sunt facil de utilizat, mai ales atunci când instrumentul de scris face parte din rutina de zi cu zi și este folosit în mod frecvent. Asemenea celor de mai sus, sunt recomandate femeilor, dar și bărbaților, mai ales dacă luăm în calcul faptul că penița este disponibilă în trei variante de grosime a scrisului.

Tipul F (Fine) este indicat unui scris cursiv spre lent (cu o dimensiune de 0,5 milimetri), varianta M este dedicată unui scris cursiv, iar penița de tip B (Broad) permite un scris de 0,8 milimetri și este ideală nu doar pentru un scris cursiv, ci și pentru semnături.

Similare stilourilor Office, instrumentele de scris de lux din colecția Baron pot fi selectate în cele trei variante de grosime a scrisului prezentate în rândurile de mai sus, fiind caracterizate prin funcționalitate crescută, chiar și în cele mai copleșitoare momente.

Te invităm să descoperi magia scrisului de mână, dar și plăcerea pe care ți-o aduce conturarea cuvintelor pe hârtie cu unul dintre stilourile de lux Poenari!

Lăsați un comentariu