Iată 3 variante de personalizare a stiloului de lux pentru cei dragi

Iată 3 variante de personalizare a stiloului de lux pentru cei dragi

În general, stilourile de lux se numără pe lista celor mai frumoase idei de cadouri, deoarece pot fi dăruite atât persoanelor dragi, cât și tuturor celor cu care avem o relație oficială sau nu le cunoaștem pe deplin gusturile, preferințele sau necesitățile.

De asemenea, un stilou de lux personalizat este o variantă originală de a ne exprima sentimentele sau respectul întrucât poartă amprenta noastră personală.

Pe de altă parte, decizia de a grava un stilou de lux pare destul de ușoară până în momentul în care suntem puși în fața unei casete cu maximum 20 de caractere în care trebuie să introducem textul dorit. Pentru că mesajul gravat poate fi în anumite situații de departe mai relevant decât instrumentul de scris în sine, ți-am pregătit în continuare un scurt ghid util pentru personalizarea stilourilor:

1. Mesaje pentru partenerul de viață

Chiar dacă ne cunoaștem jumătatea din toate punctele de vedere, uneori, poate fi dificil să îl impresionăm pe celălalt. De aceea, o idee de personalizare a stiloului de lux pentru partenerul de viață poate fi data la care ați devenit oficial un cuplu, la care v-ați căsătorit sau v-ați cunoscut. Bineînțeles, și un simplu „Te iubesc” funcționează la fel de bine.

Nici varianta unui apelativ pe care nu îl folosiți și cu alte persoane nu ar trebui exclusă, mai ales dacă este o denumire reprezentativă pentru amândoi.

2. Mesaje pentru prieteni

Deoarece prietenii buni sunt cei care ne fac viața frumoasă în mod constant, aceștia merită cu desăvârșire acele cadouri care să reflecte cât de mult înseamnă pentru noi. Și în această situație, poți opta pentru sintagme care nu sunt cunoscute de către oricine sau data unui eveniment important care v-a legat mai mult relația de prietenie.

Totodată, un prieten apropiat poate fi surprins plăcut cu un mesaj motivațional, un mesaj care să îl inspire în fiecare zi.

3. Mesaje pentru familie

Relația cu membrii din familie este, fără discuție, fundamentală pentru fiecare dintre noi. Prin urmare, un mesaj de mulțumire sau un text care indică aprecierea pe care le-o purtăm este întotdeauna o opțiune perfectă pentru persoanele dragi.

         

Știm cât de important este să oferi un cadou special cu ajutorul căruia persoana respectivă să își amintească mereu de tine. La Poenari, personalizarea stilourilor de lux are loc prin gravură cu laser pe capacul instrumentului de scris, paralel cu clama. Aurirea sau argintarea se realizează cu pulbere metalică combinată cu un liant introdus în gravură, astfel încât efectul să fie cu adevărat uimitor.

De altfel, ai posibilitatea de a alege și personalizarea cutiei ce însoțește stiloul, în funcție de preferințe sau de însemnătatea darului. Atât capacul instrumentului de scris cât și cutia acestuia pot fi gravate cu un stil de scriere caligrafic sau de mână, exact după cum îți dorești.

Nu mai sta pe gânduri și dă curs liber imaginației: selectează de pe site modelul preferat de stilou de lux și personalizează-l cu un mesaj deosebit pentru destinatarul său!

Lăsați un comentariu