Cos de Cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol

recomandari

 

Stiloul Poenari este la fel ca orice alt instrument de calitate, are nevoie de curățire și întreținere ocazională.

 

Un stilou folosit zilnic poate fi supus la multe din partea proprietrului, el poate fi lovit, trantit, zgariat, zdruncinat, ocazional chiar se poate abuza de el. Deci, cum vă păstrați stiloul în cele mai bune conditii?

 

In primul rand stiloul confectiont din lemn este un instrument de scris sensibil la temperatura si nu ar trebui să fie lăsat la medii extreme. Nu lăsați stiloul în mașină în timpul verii, când se poate ajunge la temperaturi ridicate sau în timpul iernii, atunci când poate sa inghete. Aceste schimbări de temperatură pot provoca cerneala să se usuce prematur, sau sa apara fisuri sau crapaturi in partea din lemn al acestuia.

 

Umezeala din mâinile noastre, cremele folosite sau suprafetele abrazive cu care intra în contact stiloul, pot zgâria ușor suprafețele . Aceste zgârieturi fine si mizeria sunt ceea ce cauzeaza apectul invechit sau tern.

Daca va veti respecta stiloul si il veti curata periodic, acesta isi va mentine aspectul si o sa va bucurati de el o lungă perioadă de timp.

Copyright © 2018 Poenari.ro
Designed & Developed by WebFuture

Comodo SSL