Cos de Cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol

recomandari

 

Stiloul Poenari este la fel ca orice alt instrument de calitate și are nevoie de curățare și întreținere ocazională.

Un stilou folosit zilnic poate fi supus la "multe" din partea proprietarului, acesta poate fi lovit, trântit, zgâriat, zdruncinat, ocazional chiar se poate abuza de el. Așadar, cum vă păstrați stiloul în cele mai bune condiții?

In primul rând, stiloul confecționt din lemn este un instrument de scris sensibil la temperatură și nu ar trebui să fie lăsat în medii extreme. Nu lăsați stiloul în mașină în timpul verii, când se poate ajunge la temperaturi ridicate sau în timpul iernii, atunci când poate sa înghețe. Aceste schimbări de temperatură pot provoca uscarea cernelii sau apariția fisurilor sau crăpăturilor în partea din lemn al acestuia.

Umezeala din mâinile noastre, cremele folosite sau suprafețele abrazive cu care intră în contact pot zgâria ușor componrntele stiloului. Aceste zgârieturi fine și mizeria sunt cele care cauzeaza apectul invechit sau tern.

Dacă vă veți respecta stiloul și îl veți curăța periodic, acesta își va menține aspectul și vă veți bucura de el o lungă perioadă de timp.

Copyright © 2019 Poenari.ro
Designed & Developed by WebFuture

Comodo SSL