Cos de Cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol

Testimoniale

Am achzitionat cel putin 6 - 8 bucati pana acum si toti utilizatorii se bucura de ele :) Daniel Dragomir

Impecabil. A fost, probabil, cel mai inspirat cadou pe care l-am oferit vreodata. Multumesc pentru tot! Felicitari! Adriana A.

Extraordinar, seria Majestic este intradevar o bijuterie. Am luat varianta Marble, imita marmura naturala. Livrare rapida, desi a fost de sarbatori. A venit exact cum l-am comandat si cu un patron de cerneala instalat asa ca l-am putut incerca imediat si este minunat. George

Un stilou superb ! Aura Stanciu

O bijuterie de stilou!! M-a lasat masca la cat de bine scrie !! Recomand!!!!!! Lup Eduard

Superb stilou. L-am primit de ziua mea din partea prietenei. Arata foarte bine, dar ma asteptam sa si scrie daca tot e stilou, mai ales la banii astia. Rei.

As dori sa -tiu de ce nu mai face-i stiloul hunter acela din corn de cerb? Feodotov Elena Denisa

Am cumparat un stilou Majestic Marin pentru sotul meu . STILOUL este super!!!!!!!!!!! MONICA MARGARIT

De cand am primul meu POIENARI am redescoperit placerea scrisului...toti au admirat stiloul meu pe oriunde am fost in lume....m-a facut sa fiu mandru si vreau sa va dc sa impartasiti mandria ideii voastre originale....am spus primul POIENARI?....mai vreau.....si va multumesc Gabriel VLASIE

Am primit stiloul. Superb este putin spus. Nu am vazut niciodata un stilou atat de frumos lucrat, elegant, echilibrat... Este o bijuterie. Cutia si tocul sunt de asemenea extraordinare si dau un aer aristocratic stiloului. -Nu pot decat sa va multumesc pentru un obiect lucrat cu atata grija si atentie. Dvs. chiar dati nastere unor stilouri cu suflet.- Dragos C.

Pagina:    <<    2    3    4    5    6    7    8    >>

Campurile marcate cu * sunt obigatorii
Copyright © 2018 Poenari.ro
Designed & Developed by WebFuture

Comodo SSL