Cos de Cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol

Termeni si conditii

Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.poenari.ro

Echipa Poenari vă urează bun venit pe site-ul www.poenari.ro. Vă informăm că prezentul document, prin continutul său, pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.

Drepturile de proprietate

Website-ul www.poenari.ro este operat de Întreprinderea Individuală Poenari N. Lucian, cu sediul in Fundu Moldovei, Nr. 123 C, Suceava, înscrisă în Registrul Comerţului cu numărul F33/1172/2009. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document, cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului www.poenari.ro îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment continutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare Utilizatori sau Cilenti. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Drepturile de autor

Continutul acestui site (text, logo, poze, elemente de grafica web, script, programe, baza de date şi tot ceea ce rezultă din aceastea) este proprietatea Poenari N. Lucian Intreprindere Individuala. Sigla şi numele POENARI sunt marcă înregistrată. Folosirea oricăror elemente mai sus mentionate fără acordul scris al proprietarului de drept se pedepseste conform legilor în vigoare. Pentru a folosi oricare din aceste elemente în scop personal sau comercial vă rugăm să ne cereţi acordul în scris.

Accesarea siteului www.poenari.ro

Orice persoana are libertatea de a accesa site-ul www.poenari.ro Doar în cazul în care doriţi să descărcaţi, să copiaţi sau să folosiţi în scop personal sau comercial conţinutul acestui website intraţi sub incidenţa drepturilor de autor specificate mai sus.

Confidentialitatea

Unul dintre atuurile noastre este confidentialitatea deoarece dorim să vă oferim atât dumneavoastră cât şi nouă siguranţa cumpărăturilor efectuate în acest magazin online si mai presus de atât siguranţa datelor personale care sunt introduse în vederea efectuării unei comenzi.

Detalii privind comanda produselor

Comanda produselor se face după adăugarea produselor dorite în coşul de cumpărături şi completarea datelor de livrare şi facturare, precum şi a menţiunilor cerute de formular. Înainte de adăugarea produselor dorite în cosul de cumpărături, se pot selecta anumite caracteristici ale produselor sau se pot adauga unele accesorii. Preţul opţiunilor este afisat în dreptul acestora. Fiecare produs poate fi comandat fără a necesită alte costuri decat cel de bază, iar alegerea caracteristicilor care implică costuri suplimentare ţine strict de alegerea utilizatorilor. Costul de bază este alcatuit din costul obiectului de scris. In unele situatii, in funcție de disponibilitatea stocurilor, costul de bază poate fi alcătuit din costul obiectului de scris și o diferență de preț aferenta cutiei. Obiectele de scris nu pot fi comandate fară o cutie aferentă. Preţurile produselor cât şi costurile adiacente sunt afisate cu TVA inclus. După finalizarea comnenzii utilizatorul / clientul primeste un e-mail de confirmare a comenzii pe adresa de e-mail menţionată în formular şi contine toate detalile referitoare la comandă. Accesoriile nu se pot comanda/expedia decât împreună cu un obiect de scris ca parte integrantă din comandă.

Detalii privind aspectul produselor

Fotografiile prezente pe site sunt reprezentative pentru modelul de pix sau stilou dar obiectul de scris achiziționat nu va fi identic cu cel din imagine. Obiectele de scris confecționate din lemn au aspect unic datorat materialului anterior menționat care, chiar și atunci când se lucrează aceeași specie, prezintă variații ușoare de culoare și de joc al fibrei.

Detalii privind livrarea produselor

Intreprinderea Individuala Poenari N. Lucian livrează produsele comandate prin intermediul site-ului pe întreg teritoriul României. Acestea vor fi expediate la adresa de livrare menţionată în formularul de comandă. Livrarea se face de către FanCourier în intervalul orar 09-17. Ora la care se face livrarea ține exclusiv de posibilitățile curierului. Pentru a afla detalii despre coletele expediate, va rugăm să contactați curierul la numărul de telefon 021.9336, sau să accesați site-ul www.fancourier.ro și să introduceți numărul de colet la secțiunea Unde este expediția mea?. Email-ul de confirmare a expedierii conține și o copie a documentului de transport. Prețul transportului pe teritoriul României este de 15 lei. Transportul este gratuit la comenzile de peste 500 lei fiind valabil pentru toate localitățile ce au sedii Fan Courier sau se află în vecinătatea acestora. În cazul în care localitatea unde trebuie să ajungă produsul presupune un cost mai mare decât cel standard (curierul percepe o taxă pentru kilometri suplimentari) vom informa clientul despre numarul de kilometri și costul implicat. Plata costului suplimentar revine in totalitate clientului indiferent de valoarea comenzii.   Produsele mai pot fi ridicate personal de la atelierul nostru din Str. Petru I Mușat, Nr. 36, Loc. Șcheia, Suceava, de luni până vineri între orele 10-18.

Detalii privind plata produselor

Sunt disponibile 4 modalităţi de plată a produselor comandate pe site-ul www.poenari.ro

1. Plata ramburs

Contravaloarea coletului va fi achitată în momentul în care reprezentantul serviciilor de curierat rapid va livra coletul la destinaţie. FanCourier va emite şi înmâna chitanţa aferentă contravalorii coletului.  

2. Plata cu cardul (Visa, Visa Electron, MasterCard şi Maestro)

Odată aleasă această metodă de plată veţi putea plăti cumparaturile în avans cu ajutorul unui card bancar. Dupa trimiterea comenzii veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati Mobilpay. Pentru a plăti cu cardul trebuie doar să bifaţi opţiunea corespunzătoare la finalizarea comenzii şi veţi fi direcţionat către platforma Mobilpay. NOTA Cu ajutorul acestei metode de plată veţi putea să trimiteţi cadoul dorit persoanei dragi. Veţi achita întreaga contravaloare a comenzii iar la adresa de livrare veti alege adresa unde doriti sa fie livrat coletul, destinatarul nemaifiind nevoit sa achite nimic, doar sa se bucure de cadourile trimise.

3. Plata prin transfer bancar

Este metoda clasică de a efectua plati direct in contul bancar al Vânzatorului. Această modalitate de plată se aplică, mai ales, în cazul comenzilor mari (iniţial, se achită un avans de 70% din valoarea produselor comandate, urmând ca diferenţa să se achite la livrarea produselor) pentru a ne lua unele masuri de siguranţă cât şi pentru clientii noi care au postat o comanda suspicioasă prin numarul de produse şi valoarea acestora. Contravaloarea cumparaturilor se depune in contul nostru bancar (RO98BTRL03401202T13059XX Banca Transilvania) in baza unei facturi care va fi întocmită cu datele specificate in comanda şi trimisă de vânzător prin e-mail cumparatorului.

Nota : Comanda nu va fi livrată până nu avem confirmarea plăţii.

4. Plata in numerar

Plata în numerar se poate face la sediul Vânzătorului când se ridica personal produsele de către Client.

Returnarea produselor

Conform OUG 34 din 2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

În momentul primirii comenzii, recomandăm insistent tuturor clienţilor să verifice temeinic produsele înainte de a le folosi. Vă informăm că Poenari N. Lucian Intreprindere Individuala nu se obligă să returneze cheltuielile de transport. Orice produs trebuie returnat la punctul de lucru (cel de la pagina de Contact de pe acest site). Societatea noastră nu poate fi trasă la răspundere pentru produse pierdute sau întârziate în momentul returnării. Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii.

Puteţi returna produsele prin Fan Courier, iar suma de bani plătită de dvs. vă va fi returnată integral, mai puţin costul transportului, în termen de 14 zile de la primirea coletului de către noi. Orice intenţie de retur a unui produs trebuie să fie comunicată prin email (contact@poenari.ro), iar produsele returnate trebuie sa fie insotite de cutie, etui (daca este cazul), certificatul de autenticitate/garantie şi de factura fiscală. Nu aveti obligaţia să păstraţi şi ambalajul de carton original.

Exceptii de la dreptul de returnare

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi şi în cazul în care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia, mai exact, produsele personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care sunt personalizate prin gravură laser cu imagini sau texte solicitate de client). Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare sunt precizate in Ordonanta de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale …c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.”

Garantia Produselor

Produsele Poenari au o garanţie de 1 an de zile începând cu data înscrisă pe certificatul de autenticitate. Vă rugăm să ne semnalaţi orice defect la numarul de telefon pus la dispoziţie în cadrul website-ului sau la adresa de e-mail contact@poenari.ro. Toate produsele noastre sunt însoţite de factura fiscală şi de un certificat de garanţie valabil 12 luni de la achizitionare. Toate produsele care beneficiaza de o astfel de garanţie au stipulat în descrierea lor termenul de garanţie. Achiziţia produselor fiind realizata online este nevoie ca pentru a beneficia de garantia oferita, produsele sa fie expediate prin aceeasi modalitate de transport cu care au fost expediate de catre Intreprinderea Individuala Poenari N. Lucian. Plata transportului pentru produsele defecte trimise in vederea soluţionării garantiei (atat tur cat si retur) revine in totalitate vânzătorului, acest aspect fiind valabil doar în cazul în care adresa cumpărătorului sau posesorului este din România. Exceptie fac produsele la care se constată că defectele au survenit din vina cumpăratorului. În acest caz, este posibil ca pentru soluţionarea problemelor sa fie perceput şi un cost al transportului, pe langa cel al reparaţiilor.

Pentru ca garanţia sa fie valabilă este nevoie de urmatoarele:

  • Certificatul de autenticitate
  • Produsul şi cutia acestuia (nu aveti obligatia sa pastrati şi ambalajul de carton)
  • Descrierea detaliata a defectelor produsului

Nu se asigură garantie pentru produsele care prezintă semne evidente de uzură, utilizare necorespunzatoare sau orice semn care indică faptul că defectul putea fi cauzat de altceva decat de o problema/defect de fabricatie (lovituri, manipularea defectuoasă în timpul scrisului, deschiderea stiloului prin forţarea capacului în locul desfiletării acestuia). În cazul constatarii unui defect de fabricaţie este obligatorie anunţarea acestui aspect catre atelierul Poenari prin intermediul sectiunii Contact sau prin email (contact@poenari.ro).

Comunicarea

Pentru o comunicare mai moderna si mai eficienta www.poenari.ro vă pune la dispozitie comunicarea prin e-mail (comunicare electronica) acest lucru fiind posibil prin intermediul optiunii Formular de contact. De aici toate e-mail-urile pe care le trimiteţi vor ajunge direct în casuţa de e-mail a magazinului şi vor fi analizate de un membru al echipei noastre, acesta având obligaţia să raspundă în cel mai scurt timp. O altă modalitate de a comunica şi aceasta fiind la fel de eficientă, este prin intermediul telefonului. Clientii au, de asemeni, posibilitatea de a împărtaşii impresiile, aprecierile, nemulţumirile, ideile cu alţi utilizatori site-ului atâta timp cât acestea nu au o formă obscenă, amenintătoare sau cu forma defăimătoare faţă de produse, parteneri, alţi utilizatori şi tot ceea ce inseamnă obiectul acestui site, in rubrica Testimoniale

 

Obligaţiile şi răspunderile aferente contului dumneavoastră

Dacă folosiţi serviciile acestui magazin online înseamnă ca sunteţi înregistraţi în baza noastră de date cu un nume de utilizator(adresa de email) şi o parolă. Dumneavoastra sunteţi singurul raspunzator de tot ceea ce înseamnă numele de utilizator şi parola contului pe care noi vă recomandăm să îl administraţi cu foarte multă atenţie. www.poenari.ro nu îşi asumă responsabilitatea în ceea ce priveste folosirea de catre alte persoane a numelui de utilizator precum şi a parolei care sunt exclusiv dedicate dumneavoastră. De asemenea ne rezervam dreptul de a contramanda comenzi (avand obligatia sa va informăm în prealabil), refuza servicii, anula conturi sau chiar a modifica contul dumneavoastră personal.

Rezolvarea posibilelor neîntelegeri

Orice neîntelegeri aparute între www.poenari.ro si terţi, vor fi solutionate pe cale amiabilă între cele două parţi. Pentru rezolvarea eventualelor neîntelegeri pentru care nu gasiti informaţii în cadrul site-ului sau pentru care nu vi se ofera clarificari în discuţia cu personalul de vânzări, vă stă la dispozitie persoana dedicata soluţionării litigiilor în mod gratuit, Lucian Poenari, pe care îl puteţi contacta la adresa de email: lucian@poenari.ro. În cazul în care părţile nu ajung la un consens, se va apela la instanţele judecătoreşti competente din Romania pentru a rezolva conflictul. Fiecare produs din fiecare categorie al websiteului este prezentat şi descris astfel încat informaţiile pe care vi le oferim să vă ajute cât mai mult în vederea alegerii produsului dorit. www.poenari.ro nu vă oferă garanţia că fiecare descriere fie ea a produsului sau a unui serviciu să fie lipsita de erori neintenţionate sau de formulări care nu sunt pe înţelesul tuturor.

ANPC

Daca aveți o problemă cu site-ul www.poenari.ro sau cu produsele achiziţionate prin intermediul acestuia și nu reusiţi să o rezolvați, ANPC vă poate sprijini în soluționarea acesteia, dacă este vorba de un caz reglementat de legislaţia privind protecția consumatorilor. Puteţi contacta Autoritatea Naţională Pentru Protecţia Consumatorilor la numarul de telefon: 0219551 sau puteţi folosi formularul de sesizare online. Pentru mai multe informaţii despre ANPC accesati site-ul: www.anpc.gov.ro

www.poenari.ro îşi rezervă dreptul de a opera modificari în ceea ce priveşte conţinutul, produsele, preturile, descrierile, imaginile sau orice alt aspect ce intră sub incidenţa acestui website fara a notifica în prealabil utilizatorii acestuia.

Vă mulţumim pentru atenţia acordată, Echipa Poenari

Copyright © 2018 Poenari.ro
Designed & Developed by WebFuture

Comodo SSL