Cos de Cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol

Intrebari frecvente

Care este termenul de livrare ?

Termenul de livrare este cuprins intre 4 si 30 de zile. Acesta difera in functie de mai multi factori cum ar fi: locatia dumneavoastra, modelul produsului, numarul de instrumente comandate, disponibilitatea lor in momentul comenzii si numarul sau cantitatea comenzilor aflate in executie. Se recomanda pe cat posibil mentionarea in momentul comenzi, unui termen pana la care sa primiti produsele. Putem discuta acest aspect pentru a conveni cea mai favorabila situatie. contact@poenari.ro sau 0724638000

Care sunt modalitatile de transport si plata?

Transportul se face de obicei prin curierat rapid (Fancourier - www.fancourier.ro ) cu plata coletului la curier (ramburs). Costul transportului este de 16 lei. Pentru comenzi mai mari de 500 lei, transportul este gratuit (se aplica doar pentru localitatile unde nu se percepe comision suplimentar, acesta va fi achitat de destinatar). Pentru expedierea in strainatate costul transportului ii revine in totalitate clientului.

Cum se pot personaliza ?

Pentru a fi un cadou deosebit se recomanda personalizarea stilourilor sau pixurilor, ele devin astfel obiecte personale cu o mare insemnatate pentru posesor. Se inscriptioneaza nume, initiale, scurte mesaje sau sigle (format cdr. sau eps.). Personalizarea se realizeaza prin gravare cu laser, care taie lemnul, fiind imposibil de sters. Scrisul nu este colorat. Folosim de obicei un font caligrafic, de mana, iar inscriptia se face pe capacul stiloului sau pe partea superioara a pixului. Personalizarea este gratuita.

Cum este mecanismul stilourilor si a pixurilor ?

Stilourile au penita din otel si placata cu aur, iar varful este din iridiu. Penitele sunt confectionate in Germania de un important producator de instrumente de scris. Alimentarea cu cerneala se face de obicei cu rezerve de cerneala universale (patroane), dar se pot monta la cerere rezervoare cu umplere prin infiletare, necesitand alimentarea lor din calimara. Acestea au acelasi sistem de fixare ca si cel al rezervelor, ele putand fi inlocuite foarte usor cu rezerve. Pixurile folosesc rezerve tip Parker, care se pot inlocui cu usurinta. Sistemul de inchidere/deschidere este rotativ, fiind mult mai fiabil si elegant decat cel clasic cu click. Atat pixutile cat si stilourile au structura interna metalica, iar lemnul are doar rol decorativ.

Copyright © 2018 Poenari.ro
Designed & Developed by WebFuture

Comodo SSL