Cos de Cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol

Intrebari frecvente

Care este termenul de livrare ?

Termenul de livrare este cuprins intre 4 si 30 de zile. Acesta difera in functie de mai multi factori cum ar fi: locatia dumneavoastra, modelul pentru care optati, numarul de instrumente comandate, disponibilitatea lor in momentul comenzii si numarul sau cantitatea comenzilor aflate in executie. Se recomanda pe cat posibil mentionarea in momentul comenzii a unui termen pana la care doriti sa primiti produsele. Putem discuta acestea aspecte pentru a conveni care este cea mai buna varianta pentru dumneavoastra la urmatoarea adresa de e-mail: contact@poenari.ro sau la numarul de telefon: 0724638000.

Care sunt modalitatile de transport si plata?

Transportul se face de obicei prin curierat rapid (Fancourier - www.fancourier.ro ) cu plata coletului la curier (ramburs). Costul transportului este de 16 lei. Pentru comenzi mai mari de 500 lei, transportul este gratuit (se aplica doar pentru localitatile unde nu se percepe comision suplimentar, acesta urmand a fi achitat de catre destinatar). Pentru expedierea in strainatate, costul transportului ii revine in totalitate clientului.

Cum se pot personaliza ?

Pentru a fi un cadou deosebit se recomanda personalizarea stilourilor sau pixurilor, acestea devenind astfel obiecte personale cu o mare insemnatate pentru posesor. Se inscriptioneaza nume, initiale, scurte mesaje sau sigle (format cdr. sau eps.). Personalizarea se realizeaza prin gravare cu laser, care taie lemnul, aceasta fiind imposibil de sters. Folosim de obicei un font Caligrafic sau De mana, iar inscriptia se realizeaza pe capacul stiloului sau pe partea superioara a pixului. Personalizarea este gratuita.

Cum este mecanismul stilourilor si a pixurilor ?

Stilourile au penita din otel, placata cu aur si varful din iridiu. Penitele sunt confectionate in Germania de un important producator de instrumente de scris. Alimentarea cu cerneala se face, de obicei, cu rezerve de cerneala universale (patroane), dar se pot comanda rezervoare cu umplere prin infiletare,  acestea necesitand alimentarea din calimara. Rezervoarele au acelasi sistem de fixare ca si cel al patroanelor, acestea fiind interschimbabile. Pixurile folosesc rezerve tip Parker care se pot inlocui cu usurinta. Sistemul de inchidere/deschidere este rotativ fiind mult mai fiabil si elegant decat cel clasic cu click. Atat pixurile cat si stilourile au structura interna metalica, iar lemnul are doar rol decorativ.

Copyright © 2019 Poenari.ro
Designed & Developed by WebFuture

Comodo SSL